Jump to content



  • miriam87
    miriam87

    Η Apple Music ήταν η 14η πιο δημοφιλής εφαρμογή για smartphone τον Ιούλιο

    23547 2a8de6da 945 556


    23547 c98d83fa

     


    Με αυτό το ποσοστό , το Apple Music βρέθηκε μπροστά από το Snapchat και ακριβώς πίσω από το Amazon Mobile και το Twitter.

     

    Αυτή η εφαρμογή , τώρα κάτω από νέο όνομα , αναφέρεται στην native μουσική εφαρμογή της Apple, που συλλέγει όλη την μουσική δραστηριότητα μέσα σε αυτήν , συμπεριλαμβανομένου της ακρόασης μέσω της υπηρεσίας streaming , υπηρεσίας ραδιοφώνου και των βιβλιοθηκών μουσικής των χρηστών που έχουν κατεβαστεί.

     

    - comScore

     

    Το Apple Music έγινε διάσημο εξ' αιτίας της 3μηνης δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου. Τώρα υπάρχουν πάνω από 11 εκατομμύρια συνδρομητές Apple Music , αλλά πολλοί είναι πιθανό να φύγουν όταν το δοκιμαστικό τελειώσει. Τουλάχιστον έτσι φάνηκε σε μία έρευνα που βρήκε ότι το 61% των χρηστών Apple Music είχαν σιγουρευτεί ότι είχαν απενεργοποιήσει το auto-renew στην συνδρομή τους

     

    Οι κορυφαίες εφαρμογές τον Ιούλιο ήταν το Facebook (73.3%) και το Facebook Messenger (59.5%).


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.