Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Microsoft κυκλοφορεί νέα ελαφριά έκδοση του Skype για παλαιότερες συσκευές

    Δεν είναι λίγοι αυτοί που διαθέτουν ακόμα κάποια παλαιότερη φορητή συσκευή. Αυτό αποδεικνύεται και από πρόσφατα στοιχεία της Google που έδειχναν ότι πάνω από το 40% των χρηστών Android, είναι ακόμα με συσκευές που τρέχουν εκδόσεις του λειτουργικού 5.1 ή παλαιότερες. Για αυτούς τους χρήστες η Microsoft σκοπεύει να παρέχει μια νέα έκδοση του Skype η οποία θα είναι βελτιστοποιημένη για χρήση σε παλαιότερες συσκευές.

     

    Οι συσκευές αυτές δεν έχουν συνήθως πολύ μνήμη, πιθανόν 1GB, περιορισμένο και αργό αποθηκευτικό χώρο, ενώ και ο επεξεργαστής τους διαθέτει πυρήνες παλαιότερης αρχιτεκτονικής, για παράδειγμα ARM Cortex A7. Έτσι η νέα έκδοση του Skype θα είναι ελαφρύτερη τόσο όσον αφορά τις απαιτήσεις σε μνήμη, όσο και στον αποθηκευτικό χώρο που αυτή θα καταλαμβάνει. Επίσης θα μπορεί να προσφέρει καλύτερη επικοινωνία και σε περιπτώσεις χαμηλής ποιότητας δικτύου, κάτι που ισχύει σε πολλές περιπτώσεις αναπτυσσόμενων χωρών. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα η εφαρμογή να είναι ταχύτερη και να προσφέρει ποιοτικότερες βιντεοκλήσεις, στις συσκευές αυτές.

     

    Η νέα αυτή έκδοση του Skype, θα είναι διαθέσιμη για συσκευές με Android 4.0.3 ή νεώτερο. Μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό blog post της Microsoft εδώ.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.