Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Τέλος τα νέα παιχνίδια από τη Sony για το PS Vita

    Η Sony ανέφερε ότι η εσωτερική ομάδα η οποία ήταν υπεύθυνη για την ανάπτυξη νέων τίτλων για το Vita, τώρα θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη παιχνιδιών για το PlayStation 4, ενώ για νέους τίτλους για το Vita, οι κάτοχοί του θα πρέπει να στραφούν σε τρίτους κατασκευαστές.

     


    PSVitaPs4

     

    Μιλώντας σε μία συνέντευξη ο senior vice president της Sony Computer Entertainment, Masayasu δήλωσε :

     

    "Στην αρχή το PS Vita δεν είχε μεγάλη απήχηση στις ηλικίες κάτω των 20 ετών. Όμως αυτό άλλαξε και η δημοτικότητα του PS Vita στους πιο νεαρούς χρήστες αυξήθηκε. Το Minecraft: PS Vita Edition αποδείχτηκε μεγάλη επιτυχία, Επίσης μία ποικιλία από τίτλους τρίτων κατασκευαστών έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στο μέλλον και για να προωθήσουμε αυτούς τους νέους τίτλους θα κυκλοφορήσουμε το PS Vita σε νέα χρώματα αυτό το φθινόπωρο".

     

    Όταν ρωτήθηκε για τα PS Vita παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν από τη εταιρία ο Masayasu απάντησε :

     

    "Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν τίτλοι παιχνιδιών υπό κατασκευή για το PS Vita. Και αφού ήδη άλλες εταιρίες εργάζονται πάνω σε νέα παιχνίδια για το PS Vita, η στρατηγική της SCE είναι να επικεντρωθεί στην πλατφόρμα του PS4, η οποία είναι μία νέα πλατφόρμα".

     

    Παρόλο που το μέλλον διαγράφεται αβέβαιο για τους χρήστες του PlayStation Vita, η υπόσχεση για τίτλους τρίτων κατασκευαστών φέρνει ελπίδα στους κατόχους της συσκευής, καθώς η Sony μεταφέρει το ενδιαφέρον της στους τίτλους της κονσόλας PlayStation 4.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.