Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το νέο Tomb Raider ίσως αποκαλυφθεί το επόμενο έτος

    Πριν από το Uncharted και τον Nathan Drake στο χώρο του gaming μεσουρανούσε ένα άλλο παιχνίδι, το γνωστό σε όλους μας Tomb Raider. Το Tomb Raider κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1996 και έγινε ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια δράσης-περιπέτειας. Η πρωταγωνίστρια του franchise, Lara Croft, έγινε επίσης μια από τις πιο δημοφιλείς ηρωίδες βιντεοπαιχνιδιών. Το Tomb Raider είχε τρεις τριλογίες: την αρχική τριλογία, το the legend trilogy και το the survivor trilogy.

    Μια πρόσφατη αναφορά που αναφέρθηκε από το Gamerant, αποκάλυψε ότι λεπτομέρειες για το νέο παιχνίδι Tomb Raider ενδέχεται να έρθουν το επόμενο έτος. Ο προγραμματιστής Crystal Dynamics ανακοίνωσε νωρίτερα ότι ετοιμάζει ήδη ένα νέο παιχνίδι Tomb Raider με την Unreal Engine 5. Το νέο Tomb Raider όπως ήδη γνωρίζουμε είναι σε ενεργό ανάπτυξη ήδη από φέτος, με την Crystal Dynamics να είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι το παιχνίδι θα είχε «εμπειρίες αφήγησης και παιχνιδιού επόμενου επιπέδου».

    Το παιχνίδι έχει λίγες πιθανότητες να κυκλοφορήσει από τη νέα χρονιά αλλά το πιο πιθανό είναι πως θα πάρουμε κάποιο υλικό τουλάχιστον για το νέο παιχνίδι σχετικά σύντομα.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.