Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το 99% των συνδρομητών του Netflix δεν έχουν δοκιμάσει ακόμα τα διαθέσιμα παιχνίδια του

    Καθώς το Netflix συνεχίζει να εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο παιχνιδιών του, λιγότερο από 1% της πελατειακής βάσης του αλληλοεπιδρούν με αυτά σε καθημερινή βάση. Σύμφωνα με στοιχεία που έλαβε το CNBC από την ομάδα παρακολούθησης εφαρμογών Apptopia, τα παιχνίδια του Netflix έχουν κατά μέσο όρο 1,7 εκατομμύρια χρήστες την ημέρα, ένα μικρό κομμάτι από τους 221 εκατομμύρια συνδρομητές του Netflix παγκοσμίως. Η Apptopia διαπίστωσε ότι τα παιχνίδια του Netflix έχουν ληφθεί συνολικά 23,3 εκατομμύρια φορές από τότε που το Netflix ανακοίνωσε την διάθεση παιχνιδιών για κινητά τον Νοέμβριο του 2021. Η συλλογή ξεκίνησε με μόλις πέντε παιχνίδια, μια συλλογή που έκτοτε έχει επεκταθεί σε πάνω από είκοσι τέσσερίς τίτλους, συμπεριλαμβανομένου ενός παιχνιδιού βασισμένο στο παιχνίδι καρτών Exploding Kittens, στο spinoff του League of Legends Hextech Mayhem και στον τίτλο στρατηγικής Into the Breach. Το Netflix σχεδιάζει επίσης να προσθέσει ένα παιχνίδι βασισμένο στην αρχική του σειρά The Queen's Gambit.

    Το Netflix θέλει να διπλασιάσει την τρέχουσα διαθεσιμότητα παιχνιδιών στους 50 τίτλους μέχρι το τέλος του 2022 και έχει αποκτήσει τρία indie στούντιο παιχνιδιών για να πετύχει αυτόν τον στόχο. Προηγούμενες αναφορές δείχνουν ότι οι λήψεις παιχνιδιών του Netflix αυξάνονται αργά κατά τη διάρκεια του (σχεδόν) ενός έτους που τα παιχνίδια ήταν διαθέσιμα.

    Τον Ιανουάριο, η Apptopia κατέγραψε συνολικά 8 εκατομμύρια λήψεις παιχνιδιών, ενώ τα δεδομένα από την εταιρεία αναλύσεων Sensor Tower έδειξαν ότι οι συνολικές λήψεις έφτασαν τα 13 εκατομμύρια τον Ιούνιο. Οι συνδρομητές σε συσκευές Android μπορούν να έχουν πρόσβαση και να κατεβάσουν τα παιχνίδια δωρεάν είτε από την εφαρμογή Netflix είτε από το Google Play Store, ενώ οι κανόνες της Apple απαιτούν από το Netflix να κατευθύνει τους χρήστες σε συσκευές Apple στο App Store για λήψεις.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Alex Castro / The Verge
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.