Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    H Corsair κυκλοφορεί kit μνήμης Vengeance LPX DDR4 με ταχύτητες μέχρι 4.866ΜΗz για Ryzen

    H Corsair ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα των νέων Vengeance LPX DDR4 kit (2x8GB) μνήμης, ανεβάζοντας τον πήχη της ταχύτητας των εμπορικά διαθέσιμων kit μνήμης στα 4.866 MHz! Τα νέα kit μνήμης της Corsair μπορούν να φτάσουν τις μέγιστες αναγραφόμενες ταχύτητες με συστήματα Ryzen 3ης γενιάς.

     

    Η Corsair, συνεχίζοντας να επεκτείνει τα όρια στις τεχνολογίες μνήμης, συνεργάστηκε με την AMD προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της εμπορικής διάθεσης ενός kit μνήμης RAM με ταχύτητα κοντά στα 5 GHz. Μάλιστα, αυτή η ταχύτητα έχει δοκιμαστεί και επιτυγχάνεται με τις αυτόματες επιλογές OC των μητρικών X570, όπως οι ΑSUS ROG Crosshair VIII Formula, MSI MEG X570 GODLIKE και MSI PRESTIGE X570 CREATIOΝ

     

    large.untitled-1.jpg

     

    Για όσους ενδιαφέρονται για την εμφάνιση του εσωτερικού του συστήματός τους, η Corsair δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο, καθώς υπάρχουν εκδόσεις VENGEANCE RGB PRO DDR4 με συχνότητες μέχρι 4.700 MHz. Ως γνωστόν, κάθε VENGEANCE RGB PRO module διαθέτει δέκα RGB LEDs που το καθένα μπορεί να προγραμματιστεί ανεξάρτητα μέσα από το λογισμικό  CORSAIR iCUE, τόσο ως προς το χρώμα, όσο και ως προς τα εφέ.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.