Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Huawei ανακοίνωσε ένα νέο tablet με οθόνη 8.4"

    Εκτός από τα τηλέφωνα της σειράς Nova, η Huawei, τη δεύτερη μέρα της έκθεσης IFA 2016, ανακοίνωσε το νέο της tablet οθόνης 8.4", το MediaPad M3. Η οθόνη του tablet έχει ανάλυση 2560 x 1600 2K wμε πυκνότητα pixels στα  359PPI και περιβάλλεται από ένα πλήρως μεταλλικό σώμα.

     

    Ιδιαίτερη προσοχή έχει δώσει η εταιρία στα ηχεία, τα οποία κατασκευάστηκαν σε συνεργασία με την Harman/Kardon. Μαζί με το tablet θα πάρετε και ένα ζευγάρι από τα νέα AKG ακουστικά της Huawei, τα οποία υπόσχονται καλύτερο ήχο από το προκάτοχό τους..

     

    57c80bafb868a-MediaPadM3-gold-wbgrs.jpg

     

    Εσωτερικά βρίσκουμε ένα οκταπύρηνο chipset και μία μπαταρία 5,100mAh, η οποία σύμφωνα με τη Huawei αντέχει περίπου 11 ώρες ανά φόρτιση. Το tablet διαθέτει 4GB μνήμης RAM και μέχρι 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Ενδιαφέρον παρουσιάζει ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων ο οποίος εκτός από το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πλοήγηση στο tablet.

     

    H τιμή του MediaPad M3 για την Ευρώπη ξεκινάει στα 349 euros. 


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.