Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    H Nvidia επισήμως ανακοινώνει τις GeForce RTX 2080 Ti "Cyberpunk 2077 Edition" και κληρώνει κάποιες από αυτές σε διαγωνισμό!

    H Nvidia ανακοίνωσε τη νέα GeForce RTX 2080 Ti "Cyberpunk 2077 Edition". Πρόκειται για μία ειδική έκδοση της κορυφαίας RTX 2080 Ti κάρτας γραφικών που προέκυψε σε συνεργασία με την CD Projekt Red, τους δημιουργούς δηλαδή του πολυαναμενόμενου Cyberpunk 2077. Μόνο 200 κάρτες "Cyberpunk Edition" θα κατασκευαστούν και το πιο ενδιαφέρον είναι ότι η Nvidia θα κληρώσει τις 77 από αυτές στους τυχερούς που θα συμμετέχουν στον αντίστοιχο διαγωνισμό. Οι υπόλοιπες 133 θα πωληθούν έναντι τιμής που θα ανέρχεται στα 1.100$.

     

    large.RlHFfCDZiDSUYGwL.jpg

     

    Η κάρτα είναι σχεδιασμένη με ένα φανταχτερό κίτρινο θέμα κατευθείαν από τη χρωματική παλέτα που έχει δημιουργήσει η CD Projekt για το παιχνίδι. Το κάλυμμα της κάρτας είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο AL5052 (ένα κράμα εμπλουτισμένο με χρώμιο και μαγνήσιο). Η διαδικασία του διαγωνισμού τρέχει από τις 17 Φεβρουαρίου και μέχρι το τέλος του μήνα. 

     

     

    Οι όροι της Nvidia για να συμμετέχετε στις κληρώσεις είναι οι ακόλουθοι:

     

    Quote

     

    You can win one of the 77 cards through NVIDIA #RTXon sweepstakes, the rules are:

    • Head to our GeForce Twitter, Instagram or Facebook pages, and retweet, like or comment on our #RTXOn sweepstakes posts
    • Reply to the post you chose by following the prompt and saying something positive about a fellow gamer, tag them, and include #RTXOn in your reply
    • Be on the lookout for additional similar posts. Enter the same way, and as often as you like.

     

     

     

     

     

    Μπορούν να συμμετέχουν και όσοι επιθυμούν από την Ελλάδα!

    Μπορείτε να διαβάσετε τους αναλυτικούς όρους εδώ.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.