Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Αναμένεται πρόσβαση στη beta του Battlefield 2042 για όσους το έχουν προπαραγγείλει

    Εάν έχετε προπαραγγείλει το Battlefield 2042, τότε θα μπορείτε να έχετε πρώιμη πρόσβαση στη beta του παιχνιδιού που ξεκινάει μεταξύ 6 και 11 Σεπτεμβρίου.

     

    large.81420_04_battlefield-2042-beta-should-run-between-september-6-11-for-pre-orders_full.jpg

     

    Τα νέα για το Battlefield 2042 beta έρχονται από την ιταλική εταιρεία MediaWorld, η οποία είναι ο μεγαλύτερος λιανοπωλητής ηλεκτρονικών ειδών σε όλη την Ευρώπη. Διαθέτουν προς προπώληση την έκδοση PlayStation 5 του Battlefield 2042, όπου και αναγράφεται: "Προπαραγγείλετε αυτό το προϊόν έως τις 3 Σεπτεμβρίου και θα έχετε πρόσβαση στην πρώιμη beta του παιχνιδιού από τις 6 Σεπτεμβρίου έως τις 11 Σεπτεμβρίου".

     

    Ακόμη και ο επίσημος λογαριασμός στο Twitter του Battlefield επιβεβαιώνει με πολύ χιούμορ ότι η beta είναι προ των πυλών.

     

    Όσον αφορά στο πλήρες παιχνίδι, το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου για κονσόλες PC, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4 και PlayStation 5. Από πλευράς PC, το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στο Steam, Origin και στο Epic Games Store.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.