Jump to content



  • SirMomus
    SirMomus

    Αποσυναρμολόγηση του iPhone 6s επιβεβαιώνει τη χρήση μικρότερης μπαταρίας

    Το iFixit έχει ολοκληρώσει την αποσυναρμολόγηση του iPhone 6s που επιβεβαιώνει τη χρήση μικρότερης μπαταρίας του smartphone. Το τηλέφωνο χρησιμοποιεί μια 1715 mAh μπαταρία, η οποία είναι μικρότερη από την 1810 mAh που βρέθηκε στο iPhone 6. Δεδομένου ότι η Apple έπρεπε να χωρέσει το νέο taptic στη συσκευή, μάλλον αναγκάστηκε να μειώσει το μέγεθος της μπαταρίας. Επειδή τα iPhone 6s και iOS 9 είναι πιο αποτελεσματικά, ωστόσο, δεν θα πρέπει να υπάρχει σημαντική πτώση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

     

    23832-c02e700c_408_204.jpg

     

    Με βάση το σχέδιο που χρησιμοποιείται για τη συσκευή, το iFixit έχει δώσει στο τηλέφωνο βαθμολογία επιδιορθώσεων τάξης 7/10. Ακριβώς όπως και στο προηγούμενο iPhone, είναι αρκετά εύκολο να αφαιρέσετε την οθόνη και να αποκτήσετε πρόσβαση στη μπαταρία εφόσον έχετε τα απαραίτητα εργαλεία.
    23832-785c7488_271_204.jpg


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.