Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Αυτή είναι η ψηφιακή βοηθος Cortana για Android

    Για όσους γνωρίζουν την Cortana από τις εκδόσεις για Windows Phone ή Windows 10, δεν θα βρουν πολλές εκπλήξεις στην έκδοση για Android. Έχετε τη δυνατότητα μέσω του Cortana Νotebook να ελέγχετε τις πληροφορίες που η Cortana αποθηκεύει για εσάς και υπάρχουν οι γνωστές επιλογές για την εμφάνιση, υπενθυμίσεων, κοντινά μέρη για φαγητό, ποτό, ειδήσεις, αθλητικά, καιρός και πολλά άλλα.

     

    Το όλο interface μοιάζει με μια μινιατούρα της Cortana για Windows 10, με ένα σκούρο θέμα με λευκές περιοχές για το περιεχόμενο. Μπορείτε να κάνετε φωνητική αναζήτηση ή να εισάγετε κείμενο και η πρόσβαση είναι ακριβώς ίδια όπως σε όλες τις εφαρμογές για Android. H δυνατότητα που λείπει είναι η φωνητική εντολή "Hey Cortana" που ενεργοποιεί την εφαρμογή και εντολές όπως αυτές για αποστολή μηνυμάτων σε επαφές φαίνεται να μην είναι ολοκληρωμένες.

     

    Screenshot 2015 07 17 16 54 15 980x1742

    Screenshot 2015 07 17 16 54 11 980x1742

     

    Screenshot 2015 07 17 16 51 54

     

    Η Microsoft εισάγει την Cortana σε ανταγωνιστικές πλατφόρμες με σκοπό να κερδίσει χρήστες από το iOS και το Andoroid. H εφαρμογή Cortana για Android χρειάζεται έναν λογαριασμό Microsoft και μόλις κάνετε login μεταφέρεστε στην μηχανή αναζήτησης Bing αντί της Google. H αντίστοιχη εφαρμογή για iOS θα κυκλοφορήσει προς το τέλος του 2015, ενώ η επίσημη preview έκδοση της Cortana για Android θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

     

    Για όσους θα ήθελαν να δοκιμάσουν την εφαρμογή, με δική τους ευθύνη πάντα, μπορούν να τη βρουν εδώ.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.