Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Διέρρευσε στο διαδίκτυο ένα ISO των υπό ανάπτυξη Windows 11 αποκαλύπτοντας πολλά νέα χαρακτηριστικά

    Κάποια στιγμιότυπα οθόνης του επερχόμενου λειτουργικού συστήματος της Microsoft, Windows 11, διέρρευσαν στο διαδίκτυο πριν από την όποια επίσημη παρουσίαση γίνει από τη Microsoft στις 24 Ιουνίου. Τα στιγμιότυπα οθόνης αποκαλύπτουν μια διεπαφή χρήστη που έχει αρκετούς δεσμούς με τα υφιστάμενα Windows 10, αν και υπάρχουν αρκετά νέα στοιχεία που ξεχωρίζουν. Το μενού "Έναρξη" (αν μπορούμε ακόμα να το ονομάζουμε έτσι), μοιάζει λιγότερο με ένα μενού και περισσότερο σαν ένα αναδυόμενο παράθυρο με εικονίδια και ενέργειες, όπως το macOS Finder. Εικονίδια καρφιτσωμένα στη γραμμή εργασιών ή ανοιχτά, είναι στο κέντρο. Το ρολόι και ο δίσκος συστήματος είναι ακόμα εκεί που τα έχουμε συνηθίσει.

     

    large.VfqGJio008GiAdnw.jpglarge.SWBQIujNLFitxW7s.jpglarge.P3gXPjFRehmtC8cK.jpglarge.N95snRpAOUi0WETF.jpglarge.6317QuclxW1VCfBH.jpg

     

    Η "Εξερεύνηση" των Windows διαθέτει μια γνωστή διεπαφή χρήστη τύπου κορδέλας, αν και υπάρχουν αλλαγές στα εικονίδια. Έχει σχεδιαστεί ακριβώς όπως στα Windows 10. Ένα πράγμα που πρέπει να παρατηρήσετε εδώ είναι το ίδιο το θέμα του παραθύρου, το οποίο είναι μονόχρωμο και με στρογγυλεμένες άκρες. Το μενού "Ειδήσεις και ενδιαφέροντα" που εμφανίστηκε στην πρόσφατη ενημέρωση των Windows 10 είναι πιο πλήρες. Το περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι μόνο ένα μέρος από αυτό που αποτελεί μια σημαντική έκδοση των Windows και τα Windows 11 λέγεται ότι διαθέτουν σημαντικές αλλαγές που δεν είναι ορατές, όπως έναν νέο προγραμματιστή εργασιών (scheduler) που ταιριάζει καλύτερα στους επερχόμενους υβριδικούς επεξεργαστές πυρήνα x86 από την Intel και την AMD.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.