Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Δωρεάν το expansion Chaos Warriors για το Total War: Warhammer

    Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του παιχνιδιού Total War: Warhammer, αλλά και το δωρεάν expansion  “Chaos Warriors” που προσφέρεται μαζί με το παιχνίδι, η εταιρία διανομής εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου :

     

    Ο τίτλος κυκλοφορεί σήμερα και η limited Edition είναι ήδη εξαντλημένη από σχεδόν παντού και η απλή φεύγει από τα ράφια γρήγορα. Οι καταναλωτές που ήταν αρχικά καχύποπτοι για την ποιότητα του game φοβούμενοι bugs όπως αυτά του Rome II έχουν ανακτήσει την εμπιστοσύνη τους μετά τα καλά reviews. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το game εδώ.

     

    war.jpg

     

    Αρχικά το πακέτο των Chaos Warriors ήταν Pre-Order bonus. Ένα ολόκληρο Playable Faction (το ένα από τα πέντε!) τοποθετημένο πίσω από το paywall της προ-παραγγελίας σε μία σειρά που έχει αποκτήσει κακή φήμη ότι πολλές φορές κυκλοφορεί μη ολοκληρωμένο προϊόν, μοιραία δημιούργησε αντιδράσεις στη gaming κοινότητα που έλαβαν ανεξέλεγκτες διαστάσεις.


     e73f4b4d-d691-4ac9-a5db-c85a5b9096bd.jpg

     

    Επειδή αυτή τη φορά το game τρέχει τέλεια, και η Creative Assembly νοιώθει αυτοπεποίθηση, (και κατά πάσα πιθανότητα επειδή λόγω Overwatch και προηγούμενων αμαρτιών τα pre-orders ήταν χαμηλά) αποφάσισαν να δώσουν τους Chaos Warriors δωρεάν σε όσους εγκαταστήσουν το game μέσα στο Μάιο.

    Με την εγκατάσταση του παιχνιδιού μέσα στο Μάιο, όλοι οι καταναλωτές παίρνουν δωρεάν το pack. Πρόκειται για ένα ολόκληρο Playable έθνος με τους στρατούς και τους ήρωες του. Επισημαίνεται ότι οι gamers ότι έχουν μόλις μία εβδομάδα για να αποκτήσουν την πλήρη εμπειρία Warhammer.
     



     

    Total War: Attila - Άνοδος του Βυζαντίου

     

    Πέραν αυτού θα θέλαμε να καθησυχάσουμε τους πολλούς φαν των ιστορικών παιχνιδιών Total War ότι σε καμία περίπτωση η Creative Assembly δεν θα εγκαταλείψει το ιστορικό setting. Στην Ελλάδα κυκλοφορήσαμε σχετικά πρόσφατα μία έκδοση του Rome II που είχε όλα τα campaigns και factions που σχετίζονται με την αρχαία Ελλάδα και η οποία κάνει εξαιρετική πορεία στα καταστήματα.
     

    33c94fa5-a63c-4333-aa7a-55ff1c48e143.jpg


    Με βάση τα παραπάνω και λαμβάνοντας υπόψη τον ενθουσιασμό που δείχνουν οι Έλληνες καταναλωτές για ιστορικά games που αφορούν την ελληνική ιστορία, η SEGA, η Creative Assembly και η εταιρία μας αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε μία νέα κυκλοφορία που λέγεται Total War: Attila – Άνοδος του Βυζαντίου.
     
    Το έτος 533 μ.Χ. η Δυτική Ρωμαϊκή έχει πια καταρρεύσει κάτω από το βάρος των ορδών των Ούννων, Φράγκων, Βανδάλων και Γότθων βαρβάρων. Το τελευταίο προπύργιο του πολιτισμού βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη όπου ο αυτοκράτωρ Ιουστινιανός ονειρεύεται να ξαναστήσει από την αρχή την χαμένη δόξα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Το τιτάνιο αυτό έργο φαίνεται αδύνατο να πραγματοποιηθεί αλλά ο πρώην σωματοφύλακας του πατέρα του, ο ήρωας της μάχης της Δάρας, ο αδίστακτος καταστολέας της Στάσης του Νίκα, ο σχεδόν μυθικός στρατηγός Βελισάριος δεν έχει αποτύχει ποτέ στη ζωή του, και θα δοκιμάσει να κατορθώσει το ακατόρθωτο.
     
    Το πακέτο περιλαμβάνει τόσο το πλήρες game Total War: Attila όσο και το Last Roman Campaign. Παίξε την άμυνα του Βυζαντίου στην τρομερή απειλή των Ούννων, και στη συνέχεια δοκίμασε την τύχη σου με τη στρατιά του Βελισάριου. Η επέλεξε μία από τις βαρβαρικές ορδές ή ένα άλλο από τα δεκάδες διαθέσιμα βασίλεια και στήσε το κράτος σου από την αρχή σε αυτό το μοναδικό πακέτο, κατάλληλο για όλους τους φαν της πρώιμης βυζαντινής περιόδου.


    Το Game θα κυκλοφορήσει στις 3 Ιουνίου.

     

     

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.