Jump to content



  • yanni
    yanni

    Δύο νέες ψύκτρες για το AM1 socket από την Arctic

    .
    Οι νέες αυτές ψύκτρες της Arctic αποτελούν καλύτερες επιλογές για το στήσιμο ενός αθόρυβου συστήματος, σύμφωνα με την εταιρία. Η Alpine M1 με τον 8 εκατοστών ανεμιστήρα της, είναι αρκετά πιο αθόρυβη έναντι της ψύκτρας που δίνει η AMD με τους AM1 επεξεργαστές, σύμφωνα με την Arctic, ενώ έχει αρκετό περιθώριο όσον αφορά την αποτελεσματική ψύξη του οποιοδήποτε AM1 επεξεργαστή. Προφανώς η Alpine M1-Passive προσφέρει μηδενικό θόρυβο και ταυτόχρονα ψύχει αποτελεσματικά τους AM1. Και οι δύο ψύκτρες έρχονται με προεγκατεστημένο MX-2 thermal compound, που σημαίνει ότι είναι έτοιμες για χρήση με το που τις βγάλει κάποιος από την συσκευασία τους.

     

    Alpine M1

     

    Alpine M1 passive

     

    Οι δύο νέες αυτές ψύκτρες, είναι διαθέσιμες ήδη μέσω του Amazon και την Arctic στις τιμές των 11,95 ευρώ η Alpine M1 και 12,95 ευρώ η Alpine M1-Passive.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.