Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η κυκλοφορία του Threshold 2 των Windows 10 μεταφέρεται για τον Νοέμβριο

    Σύμφωνα με πηγές του Winbeta η ενημέρωση αυτή ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο αλλά τώρα μετατέθηκε για τον Νοέμβριο. Έτσι ίσως τελικά είναι προς όφελος των χρηστών του νέου λειτουργικού συστήματος αφού η Microsoft θα έχει τον χρόνο να βελτιώσει το Threshold 2, ή ακόμα και να προσθέσει νέες λειτουργίες.

     

    Ακόμα ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι το Threshold 2 εσωτερικά αναφέρεται ως “Ενημέρωση Νοεμβρίου για τα Windows 10” αλλά δεν είναι σίγουρα αν τελικά αυτό θα είναι το τελικό όνομα την ενημέρωσης αυτής. Τελικά μπορεί η εταιρία να το δώσει μέσω Windows Update χωρίς κάποιο συγκεκριμένο όνομα.

     

    Οι Windows Insiders, οι δοκιμαστές των Windows 10, ήδη χρησιμοποιούν το Threshold 2 για αρκετό καιρό και είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι έχει δοθεί μεγάλη σημασία στη βελτιστοποίηση, αλλά θα δούμε και νέες λειτουργίες όπως επεκτάσεις για τον Microsoft Edge και ίσως μία εφαρμογή Messaging για το desktop. Όπως φαίνεται τελικά το Threshold 2 δεν είναι τόσο σημαντικό για τη Microsoft όσο το Windows Redstone το οποίο είναι προγραμματισμένο για το 2016, αλλά όσες βελτιώσεις προσφέρει η ενημέρωση Νοεμβρίου θα είναι ευπρόσδεκτες από τους χρήστες.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.