Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η Apple θέλει να να μας "βάλει στο παιχνίδι"

    H Apple έστειλε τις προσκλήσεις για τις 21 Μαρτίου, οι οποίες όπως συνήθως δεν αναφέρουν τίποτα συγκεκριμένο αλλά χρησιμοποιούν τα χρώματα στα οποία κυκλοφορεί το iPhone, iPad, Apple Watch, και το MacBook : space grey, silver, gold, και rose gold. Το event θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Apple στο Cupertino στις 21 Μαρτίου, και ήδη οι φανατικοί οπαδοί έχουν ξεκινήσει την προσπάθεια να αποκρυπτογραφήσουν και αυτήν πρόσκληση ! 

     


    Η εταιρία αναμένεται να κάνει μερικές ανακοινώσεις, όπως το νέο iPhone των 4", το οποίο μέχρι τώρα ονομάζαμε iPhone 5SE ή iPhone SE. Αναμένεται να διαθέτει τα χαρακτηριστικά του iPhone 6S (χωρίς το χαρακτηριστικό πίεσης της 3D οθόνης) και πρόκειται να αντικαταστήσει το Phone 5S στην οικογένεια των iPhones.

     

    H δεύτερη ανακοίνωση θα αφορά τον νέο iPad με οθόνη 9,7" με καλύτερα χαρακτηριστικά και στοιχεία από το iPad Pro, όπως το Smart Connector και υποστήριξη για Apple Pencil. Το  iPad Air 2 είχε κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2014, το μεγαλύτερο διάστημα κατά το οποίο η Apple έχει αφήσει το  iPad χωρίς αναβάθμιση από το 2010 που πρωτοκυκλοφόρησε.

     

    Στο event αυτό αναμένεται να ανακοινωθούν επίσης μερικές μικρο-αλλαγές στο hardware και στο λογισμικό όπως νέα λουράκια για το Apple Watch, το iOS 9.3, το WatchOS 2.2, το OS X 10.11.4 και το tvOS 9.2. Η χρονική στιγμή είναι η κατάλληλη για να παρουσιάσει και τα νέα MacBooks and MacBook Pros βασισμένα στου Skylake αλλά δεν έχουν κυκλοφορήσει αντίστοιχες φήμες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ανακοινωθούν νέα Macbooks, αλλά ότι είναι λιγότερο πιθανό να έχουμε τέτοια ανακοίνωση από τον Tim Cook.

     

    Πηγή : arstechnica


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.