Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Arctic διαθέτει το Z+ Pro Extension Kit για τα Z1 Pro, Z2 Pro και Z3 Pro

    .
    Με το Z1 Pro η Arctic δίνει την δυνατότητα στον αγοραστή του να μπορεί να ρυθμίζει εύκολα και γρήγορα την θέση μιας οθόνης στην ιδανική για αυτόν θέση. Με το Z2 Pro μπορεί να τοποθετήσει δύο οθόνες πάνω σε μία βάση και να έχει ανάλογες ευκολίες ρύθμισης του ύψους και της θέσης τους. Το Z3 Pro πάει ένα βήμα παρακάτω επιτρέποντας αντίστοιχα παρόμοιες δυνατότητες με τρεις οθόνες κάνοντάς το ιδανική επιλογή και για surround gaming. Με την εύκολη προσαρμογή του Z+ στα Z1 Pro, Z2 Pro ή Z3 Pro, αυτά επεκτείνονται και πλέον είναι σε θέση να υποστηρίξουν μια επιπλέον οθόνη, αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο την επιφάνεια εργασίας ή σε περίπτωση gaming, επιτρέποντας στον χρήστη να παρατηρεί την εξέλιξη τυχόν άλλων εργασιών που τρέχουν παράλληλα με το gaming ή για παράδειγμα να παρατηρεί στοιχεία του συστήματός του π.χ. θερμοκρασίες, συχνότητες, ταχύτητες περιστροφής ανεμιστήρων, έχοντας ανοιχτές σχετικές εφαρμογές σε αυτή την επιπλέον οθόνη.

     


    Z  Pro G05


    Z  Pro G00

     


    Η οθόνη που τοποθετείται στο Z+ Pro Extension Kit, μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα και γρήγορα, ενώ κατά την χρήση μπορεί να περιστραφεί κατά 360 μοίρες, γύρω από τον κάθετο άξονα του Z+ κατά 180 μοίρες ενώ υποστηρίζεται και Tilt +/-15 μοιρών.

     

    Το κόστος του Z+ Pro ανέρχεται στα 40 ευρώ και είναι άμεσα διαθέσιμο από την Amazon και την Arctic. Οι τιμές των Z1 Pro, Z2 Pro και Z3 Pro είναι αντίστοιχα 90, 96 και 200 ευρώ.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.