Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η Cooler Master ανακοίνωσε το νέο της Gaming ποντίκι CM Storm Xornet II

    Το Xornet II ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό γιατί είναι άνετο, ακριβές αλλά και με προσιτή τιμή. "Το Xornet II ταιριάζει στο χέρι σαν γάντι. Προσπαθήσαμε να το κάνουμε μικρό και ελαφρύ όπως ο προκάτοχός του στον οποίο οι fans έδειξαν ιδιαίτερη αγάπη", δήλωσε ο Leo Cheng, Product Manager της Cooler Master. "Tο Xornet II είναι κατασκευασμένο για gamers που έχουν επιλέξει ένα claw grip ποντίκι".

     

    105b

     

    Ο οπτικός αισθητήρας που χρησιμοποιεί είναι ένας Avago 3320 με τρεις προκαθορισμένες τιμές DPI (500 - 3500) οι οποίες αλλάζουν on-the-fly.Ένα RGB LED στο ροδελάκι σας ενημερώνει για την τρέχουσα ρύθμιση DPI. Μπορείτε να αλλάξετε το LOD, τη ρύθμιση του χρώματος RGB και τις ρυθμίσεις των κουμπιών μέσω του εύκολου στη χρήση λογισμικού.

     

    105c

     

    Το Xornet II διαθέτει μία μοναδική ιδιότητα να προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε επιφάνεια το χρησιμοποιείτε και να ρυθμίζετε τον αισθητήρα χωρίς την χρήση κάποιου λογισμικού. Έτσι σε οποιαδήποτε επιφάνεια και αν χρησιμοποιείτε είτε είναι ξύλο, ύφασμα ή σιλικόνη το Xornet II μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να αποδίδει καλύτερη στη συγκεκριμένη επιφάνεια.

     

    105d

     

    Διαθέτει επίσης επτά προγραμματιζόμενα πλήκτρα συμπεριλαμβανομένων και δύο πλήκτρων για τον αντίχειρα στο πλάι. Οι υψηλής ποιότητας διακόπτες Omron προσδίδουν μία στιβαρή αίσθηση και η αντοχή τους φτάνει στα πέντε εκατομμύρια κλικ. Το μεγάλο ροδελάκι από καουτσούκ με αισθητές διαβαθμίσεις σας επιτρέπει να αλλάζετε τα όπλα σας με ευκολία στα παιχνίδια FPS.

     

    Το Xornet II αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 27 Οκτωβρίου με προτεινόμενη λιανική τιμή στα 29,90 ευρώ.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.