Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Deepcool ανακοίνωσε την νέα σειρά Captain EX RGB

    Το RGB lighting έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας και οι εταιρίες δεν χάνουν την ευκαιρία να ανακοινώσουν νέα προϊόντα τα οποία εστιάζουν σε αυτόν τον τομέα. Έτσι και η Deepcool έρχεται να ανακοινώσει μια νέα σειρά AIO liguid coolers, την σειρά Captain EX RGB, η οποία βασίζεται στην ήδη επιτυχημένη σειρά Captain EX. Η διαφορά τους είναι στο ότι η σειρά RGB διαθέτει και synchronized RGB lighting system.

     

    Η σειρά EX RGB διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά της σειράς EX, ενσωματώνοντας πλέον και RGB LED στο waterblock. Ο συνδυασμός του RGB waterblock και ενός ξεχωριστού LED strip το οποίο παρέχει η Deepcool, μπορεί να αποδώσει εξαιρετικά οπτικά εφέ, σύμφωνα με την εταιρία. Για την ρύθμιση των χρωματισμών, παρέχεται και ενσύρματο χειριστήριο. Σε περίπτωση ύπαρξης μητρικής που υποστηρίζει RGB lighting, παρέχεται και κατάλληλο καλώδιο σύνδεσης, ώστε ο φωτισμός να ρυθμίζεται μέσο λογισμικού.

     

    5908c0de5ce3b_DeepcoolCaptainEXRGBcontroller.jpg

     

    Deepcool Captain EX RGB mb connector.jpg

     

    Η σειρά Captain EX RGB, θα περιλαμβάνει τα μοντέλα Captain 120EX RGB και Captain 240EX RGB, τα οποία θα κυκλοφορήσουν τον Ιούνιο με τιμές 99,99 και 129,99 δολάρια αντίστοιχα.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.