Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η Enermax ανακοίνωσε την κυκλοφορία των τροφοδοτικών Platimax DF

    Τα νέα τροφοδοτικά της ENERMAX με πιστοποίηση 80 PLUS Platinum και υψηλή απόδοση μέχρι και 93 τοις εκατό, είναι διαθέσιμα σε δύο μοντέλα των 500W και 600W. 

    578e0052d647a-PlatimaxDF.jpg

    Η σειρά Platimax D.F. είναι ο διάδοχος της σειράς Platimax, είναι πλήρως modular και χρησιμοποιούν την πατενταρισμένη τεχνολογία Dust Free Rotation (DFR), η οποία επιτρέπει στον ανεμιστήρα του τροφοδοτικού να περιστραφεί αντίστροφα για 10 δευτερόλεπτα διώχνοντας έτσι τη σκόνη η οποία έχει μαζευτεί στη φτερωτή αλλά και στο προστατευτικό κάλυμμα του ανεμιστήρα.

     

    DF-Rotation-(patented).png

     

    Τα modular καλώδια της σειράς Platimax D.F. διαθέτουν την νέα σχεδίαση καλυμμάτων SLEEMAX, τα οποία είναι κατασκευασμένα από ένα πιο μαλακό και απαλό υλικό, βοηθώντας έτσι στην πιο εύκολη διαχείριση καλωδίων.

     

    Twister-Bearing-fan.pngapanese-electrolytic-capacitors.png

     

    Η νέα σειρά Platimax D.F. είναι εξοπλισμένα με την τεχνολογία Twister Bearing fan, διαθέτουν Ιαπωνικούς ηλεκτρολυτικούς πυκνωτές, κύκλωμα DC to DC converter για αυξημένη σταθερότητα και υψηλή απόδοση. Η σειρά Platimax D.F. είναι επίσης συμβατή με το πρότυπο  2013 ErP Lot 6 για περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας  (κατανάλωση μικρότερη από 0.5W σε κατάσταση αναμονής). 


    Στη συσκευασία περιλαμβάνονται θήκη μεταφοράς και δεματικά σε διάφορους τύπους και μεγέθη για την εύκολη ταχτοποίηση των καλωδίων.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.