Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η Microsoft κυκλοφόρησε τις τελικές εκδόσεις των εφαρμογών του Office για Windows 10

    Δεν έχουν αλλάξει πολλά τους τελευταίους πέντε μήνες στους οποίους ήταν υπό δοκιμή αυτές οι εφαρμογές αλλά σίγουρα έχουν βελτιωθεί ώστε να δουλεύουν χωρίς προβλήματα στα επερχόμενα Windows 10. Παρόλο που λειτουργούν κανονικά και στην έκδοση για PC εταιρία τα ονομάζει εφαρμογές για κινητές συσκευές, αφού ο σχεδιασμός τους είναι ιδιαίτερα φιλικός στον χειρισμό με αφή.

     

    OneNote UI 900x530

     

    Αν χρειάζεστε το Office για βασικές λειτουργίες επεξεργασίας αυτές οι εφαρμογές είναι ιδανικές αφού είναι ελαφριές, γρήγορες και απλές στη χρήση. Το OneDrive έχει ενσωματωθεί στο Office σε μεγάλο βαθμό και έτσι μπορείτε να επεξεργάζεστε τα αρχεία οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Οι εφαρμογές της Microsoft για το Office για Windows 10 περιλαμβάνουν το Word Mobile, Excel Mobile, PowerPoint Mobile και το OneNote.

     

    excel Ui 900x530 100564289 orig

     

    Παρόλο που αυτές οι εφαρμογές δεν είναι πια σε κατάσταση preview, δεν είναι ολοκληρωμένες αφού η Microsoft έχει υιοθετήσει την λειτουργία των Windows 10 ως υπηρεσία και όχι ως αυτόνομο λειτουργικό σύστημα που σημαίνει ότι θα λαμβάνει τακτικές, ίσως και μηνιαίες ενημερώσεις. Οι εφαρμογές του Office για Windows 10 είναι και αυτές μέρος της ευρύτερης στρατηγικής της Microsoft και θα ανανεώνονται τακτικά.

     

    Word UI 1992x1172

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.