Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η Microsoft συσφίγγει τις σχέσεις της με τη Samsung μέσω του Android και του Knox

    Πολλοί πίστεψαν ότι αυτό ήταν μόνο που θα μοιράζονταν οι δύο εταιρείες αλλά τελικά η Samsung ανακοίνωσε ότι μαζί με το Knox, τη σουίτα ασφαλείας της εταιρείας, θα περιλαμβάνεται στο πακέτο και το Office 365.

     

    Το Knox είναι ένα κομμάτι του Android που αποτελείται από hardware και software στοιχεία που έχουν σαν σκοπό την προστασία των δεδομένων των εταιρειών, τα οποία βρίσκονται σε συσκευές Android. O επικεφαλής του προγράματος Knox, o Dr Injong Rhee δήλωσε στην παρουσίασή του στο Mobile World Congress:

     

    "Σήμερα θα σας μιλήσω για τις εφαρμογές της Microsoft που θα αυξήσουν την παραγωγικότητά μας. Κάναμε μια συμφωνία με τη Microsoft, η οποία επίσημα θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα, αλλά σήμερα μπορούμε να σας δώσουμε μια ιδέα. Θα έχουμε το Microsoft OneDrive, το OneNote και το Office 365 με αποθηκευτικό χώρο στο Knox. Όταν κατεβάσετε το Knox Workspace, αυτό έρχεται έτοιμο με τις εφαρμογές."

     

    Για τη Microsoft αυτός είναι ακόμα ένας τρόπος να ενσωματώσει τις υπηρεσίες της στην πλατφόρμα του Android που έχει ήδη καταλάβει ένα μεγάλο κομμάτι της αγοράς. Δεν είναι ξεκάθαρο, από τη δήλωση του Injong Rhee, αν θα υπάρχει επιπλέον χρέωση στην περίπτωση που κάποιος δεν είναι συνδρομητής.

     

    Δεν είναι μυστικό ότι τα Windows Phones δυσκολεύονται να κερδίσουνε ένα αξιόλογο κομμάτι της πίτας, κάτι που σημαίνει ότι για τη Microisoft η καλύτερη στρατηγική είναι να κάνει διαθέσιμες τις υπηρεσίες της σε όσες περισσότερους χρήστες Android μπορεί. Η συμφωνία με τη Samsung θα κάνει διαθέσιμο το Office 365 στους χρήστες της Knox πλατφόρμας για ασφαλές εφαρμογές παραγωγικότητας, σε αυτούς δηλαδή τους χρήστες στους οποίους σκοπεύει να πουλήσει τα εργαλεία και τις υπηρεσίες της.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.