Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η MSI ανακοίνωσε το barebones PC Aegis

    H MSI ανακοίνωσε το νέο της barebones PC με το όνομα Aegis. Το νέο σύστημα είναι σχεδιασμένο από την αρχή και προσφέρει περισσότερο χώρο για κάρτες γραφικών πλήρους μεγέθους αλλά και εύκολη πρόσβαση στα διάφορα κομμάτια του συστήματος. Και όλα αυτά σε ένα compact κουτί.

     

    10519-msi-aegis-1.jpg


    To Aegis στη βάση του έχει ενσωματωμένο ένα τροφοδοτικό 600W 80 Plus Silver, αφήνοντας χώρο στο υπόλοιπο κουτί για τo υπόλοιπο σύστημα. Η MSI αναφέρει ότι το τροφοδοτικό μπορεί να τροφοδοτήσει με ρεύμα επαρκώς μία κάρτα γραφικών GeForce GTX 980 Ti. Η μητρική του Aegis διαθέτει το B150 chipset και μπορείτε να επιλέξετε επεξεργαστή μεταξύ του Core i5-6400 και του Core i7-6700. Η μητρική διαθέτει επίσης 802.11ac Wi-Fi και Bluetooth 4.1.

     

    aegis.jpg

     

    Η μέθοδος απαγωγής της θερμότητας που χρησιμοποιεί το Aegis είναι αυτή που πρωτοσυναντήσαμε στο Vortex, αλλά η MSI έχει την βελτιώσει αρκετά. Η  Silent Storm Cooling 2 όπως ονομάζεται παράγει τρεις διαφορετικές ροές αέρα που ψύχουν το τροφοδοτικό , τον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών ξεχωριστά. Το Aegis επίσης διαθέτει τον φωτισμό Mystic Light RGB LED, δίνοντας έτσι στο νέο κουτί της MSI τη δυνατότητα του ρυθμιζόμενου φωτισμού.

     

    msi-aegis-storage_w_600.pngmsi-aegis-cooling-w-600.png

     

    Το Aegis μπορεί να δεχθεί δύο σκληρούς δίσκους των 3.5" και έναν δίσκο των 2.5". Οι θήκες στις οποίες τοποθετούνται οι δίσκοι είναι εύκολα προσβάσιμες από έξω από το κουτί και έτσι δεν χρειάζεται να το ανοίξετε για να αφαιρέσετε ή να προσφέρετε αποθηκευτικό χώρο. Διαθέτει ακόμα και ένα χερούλι για εύκολη μεταφορά.

     

    Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή από την εταιρία η τιμή και η διαθεσιμότητά του.

     

     

     

    Πηγή : tomshardware & techreport

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.