Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Phanteks ανακοίνωσε το νέο της Enthoo Pro M Acrylic Window Edition PC case

    .
    Πέραν του ακρυλικού πλαϊνού, το νέο Enthoo PRO M Acrylic Window Edition έρχεται με εμφάνιση βουρτσισμένου αλουμινίου. Τα υλικά κατασκευής του πάντως, είναι το ατσάλι και το πλαστικό. Οι διαστάσεις του είναι 235 x 495 x 510 χιλιοστά και το βάρος του 7,4 κιλά.

     


    Enthoo PRO M Acrylic Window Edition 4

     


    Το εσωτερικό του κουτιού είναι ιδιαίτερα καθαρό και ευρύχωρο, ικανό να δεχτεί από mini ITX έως και E-ATX μητρική, κάρτα γραφικών με μήκος έως και 420 χιλιοστά και σύστημα ψύξης επεξεργαστή με ύψος έως και 194 χιλιοστά.. Επιπλέον οι αυξημένες δυνατότητες cable management επιτρέπουν την ανεμπόδιστη ροή του αέρα στο εσωτερικό του κουτιού. Μπορεί να δεχτεί επίσης πλήρους μεγέθους τροφοδοτικό, έως και 318 χιλιοστά, το οποίο τοποθετείται στο κάτω μέρος του κουτιού, σε ξεχωριστό διαμέρισμα, μαζί με δύο δίσκους 3,5''.

     


    Enthoo PRO M Acrylic Window Edition  1


    Enthoo PRO M Acrylic Window Edition  3

     


    Στα επιπλέον χαρακτηριστικά του κουτιού έχουμε φίλτρα για την σκόνη, velcro για στερέωση των καλωδίων, μία θέση SSD πίσω από την μητρική, αφαιρούμενο optical drive cage, δύο USB 3.0 θύρες, έξοδο ακουστικών και είσοδο μικροφώνου. Συνολικά το κουτί διαθέτει αρκετές θέσεις για υδρόψυξη. Μπορεί να δεχτεί υδρόψυξη των 120 χιλιοστών πίσω, των 360 χιλιοστών πάνω και των 360 χιλιοστών μπροστά. Μάλιστα η υδρόψυξη που τοποθετείται στο πάνω μέρος του κουτιού, μπαίνει σε ειδικό συρταράκι που μπορεί να τραβιέται εύκολα εκτός κουτιού προσφέροντας αυξημένη ευκολία στην τοποθέτηση και την συντήρηση της υδρόψυξης αυτής.

     


    Enthoo PRO M Acrylic Window Edition  2

     


    Το νέο Enthoo PRO M Acrylic Window Edition θα είναι διαθέσιμο εντός του Δεκεμβρίου προς 89,90 ευρώ. Το κουτί έρχεται με προεγκατεστημένους δύο Phanteks PH-F140SP ανεμιστήρες των 140 χιλιοστών. Θα υπάρχουν διαθέσιμα και διάφορα πρόσθετα που θα πωλούνται ξεχωριστά, όπως για προσθήκη επιπλέον θέσεων δίσκων και SSD, PMW HUB για τον έλεγχο των ανεμιστήρων, καθώς και στήριγμα για την αντλία.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.