Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Νέα κουμπιά αντιδράσεων στο Facebook 

    Μετά από ένα χρόνο δοκιμών το Facebook εισάγει και επίσημα τα νέα κουμπιά που μπορούν να πατήσουν οι χρήστες για να δείξουν τα  συναισθήματά τους, πέρα από το γνωστό "like". Έτσι οι χρήστες θα έχουν στη διάθεσή τους emoji για το "μου αρέσει", "αγάπη", "γέλιο", "wow", "λυπημένος και "θυμωμένος", σε iOS, Android, και στο facebook.com.

     

    FB-Reactions-1.jpg

     

    Οι χρήστες στο Facebook δεν θα δουν κάτι διαφορετικό παρά μόνο μερικά νέα emoji στις διάφορες αναρτήσεις. Το νέο αυτό χαρακτηριστικό εμφανίζεται όταν ο χρήστης πατήσει παρατεταμένα ή απλώς αφήσει το δείκτη του ποντικιού, πάνω από το κουμπί "like", οπότε και εμφανίζονται τα νέα emoji από τα οποία μπορεί ο χρήστης να επιλέξει όποιο θέλει ανάλογα με την περίσταση.

    Αρχικά είχαν δοκιμαστεί σε χρήστες στην Ισπανία και στην Ιρλανδία και ήταν δύο παραπάνω από αυτά που έχουμε σήμερα. Ήταν το "yay" και το "μπερδεμένος", τα οποία κόπηκαν λόγω μικρής χρήσης.

     

    dog.0.jpg


    Οι χρήστες του Facebook  εδώ και καιρό ζητούσαν έναν τρόπο να δείξουν  τα συναισθήματά τους πέρα από το "μου αρέσει" και ειδικότερα ζητούσαν ένα κουμπί που να δείχνει ότι κάτι δεν τους αρέσει. Για παράδειγμα όταν κάποιος έκανε μια ανάρτηση για κάτι δυσάρεστο, οι χρήστες δεν ήθελαν να πατήσουν το κουμπί "μου αρέσει", το οποίο δεν ήταν κατάλληλο για την περίσταση και ζητούσαν ένα κουμπί "δεν μου αρέσει". Τα νέα emoji τώρα έρχονται να καλύψουν αυτό το κενό.

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.