Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέοι Intel Thunderbolt 3 controllers με υποστήριξη για DisplayPort 1.4

    Η Intel ανακοίνωσε τρεις νέους Thunderbolt 3 controllers, οι οποίοι ανήκουν στην νέα οικογένεια με κωδική ονομασία "Titan Ridge" και φέρουν κωδικούς μοντέλων JHL7x40. Οι τρεις νέοι Thunderbolt 3 controllers, είναι συμβατοί με αυτούς της προηγούμενης σειράς με κωδική ονομασία "Alpine Ridge"(JHL6x40), προσθέτοντας όμως υποστήριξη και για το DisplayPort 1.4. Η Intel εγγυάται επίσης συμβατότητα με τα ήδη διαθέσιμα συστήματα, περιφερειακά και καλώδια Thunderbolt.

     

    Οι νέοι controllers είναι οι JHL7540, JHL7340 και JHL7440. Και οι τρεις προσφέρουν έως και 40Gb/sec ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων και PCI Express 3.0, όπως και οι controllers της προηγούμενης σειράς, αλλά προσθέτουν και υποστήριξη για DisplayPort 1.4. Τα μοντέλα JHL7540, JHL7340 είναι σχεδιασμένα για χρήση σε υπολογιστές, ενώ ο JHL7440 είναι σχεδιασμένος για χρήση σε περιφερειακά, όπως οθόνες. Ο JHL7440 ενσωματώνει προαιρετικά, συμβατότητα και με το πρότυπο USB-C, επιτρέποντάς του έτσι να προσφέρει το σύνολο των χαρακτηριστικών του όταν η συσκευή που τον ενσωματώνει συνδέεται με μια Thunderbolt 3 θύρα ενός υπολογιστή ή να προσφέρει απλά τα χαρακτηριστικά μιας USB-C θύρας όταν συνδέεται με μια αντίστοιχη θύρα ενός υπολογιστή.

     

    Σύμφωνα με την Intel εντώς της χρονιάς θα δούμε υπολογιστές και περιφερειακές συσκευές, οι οποίες θα φέρουν τους νέους controllers. Ειδικά στην περίπτωση του JHL7440, η Intel αναφέρει ότι εντός της χρονιάς θα δούμε αρκετούς κατασκευαστές οθονών να προσφέρουν οθόνες με τον JHL7440 controller.

     

    Περισσότερα για τους νέους controllers και τις δυνατότητες και χαρακτηριστικά του Thunderbolt 3, μπορείτε να διαβάσετε στην σχετική ανακοίνωση της Intel.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.