Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    Νέο DeathAdder gaming ποντίκι από τη Razer

    H Razer ανακοίνωσε το νέο DeathAdder Elite, το οποίο κυκλοφόρησε 10 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου Deathadder της εταιρίας. Τα χαρακτηριστικά του ποντικιού αυτού είναι εντυπωσιακά : 16,000 DPI, 450 IPS και επιτάχυνση 50G. Σύμφωνα με τη Razer είναι "το πιο γρήγορο, ευαίσθητο και ακριβές gaming ποντίκι που υπάρχει σήμερα".

     

    Υπάρχουν ήδη ποντίκια που διαθέτουν οπτικό αισθητήρα με ευαισθησία 16,000 DPI (dots per inch), αλλά η Razer αύξησε και το IPS στα 450 (inches per second) το πόσο δηλαδή μπορεί να κινηθεί το ποντίκι μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Το ποντίκι αυτό σύμφωνα με την εταιρία μπορεί να φτάσει την επιτάχυνση των 50G. Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης το Logitech G900, διαθέτει αισθητήρα 12.000 DPI, 300 IPS, και επιτάχυνση 40G.

     

    daelite_gallery09.jpg

     

    Η αλήθεια είναι ότι αυτά είναι απλώς νούμερα και αυτό που μετράει είναι η ακρίβεια της ανάλυσης του ποντικιού, η οποία σύμφωνα με την εταιρία φτάνει το 99.4 τοις εκατό αν και στα παιχνίδια σπανίως φτάνει ένα ποντίκι στα όριά του. Σημασία έχει το κατά πόσο ένα ποντίκι μπορεί να έχει μία  υψηλής ποιότητας  ανίχνευση της κίνησης.

     

    daelite-gallery08.jpg

     

    Το DeathAdder Elite διαθέτει διακόπτες με τους οποίους μπορείτε να αλλάζετε το DPI σε πραγματικό χρόνο, ιδιαίτερα χρήσιμο όταν έχετε ένα νέο ποντίκι και προσπαθείτε να βρείτε τις ρυθμίσεις που σας βολεύουν. Επίσης το νέο ποντίκι της Razer διαθέτει νέους μηχανικούς διακόπτες με ακόμα πιο γρήγορους χρόνους απόκρισης και μεγαλύτερες αντοχές. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο LED Razer Chroma φωτισμός. Το ποντίκι είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στα 69.99 δολάρια.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.