Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    Οι επεξεργαστές της AMD κυριαρχούν στις Top Seller λίστες του Amazon, σε ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία

    Η ακούραστη σχεδίαση υλοποιήσεων CPU της AMD και ο αμείωτος ρυθμός νέων κυκλοφοριών έχουν καταφέρει να επαναπροσδιορίσουν τη σκέψη των καταναλωτών σχετικά με τις αγοραστικές τους προτιμήσεις. Ενώ, λοιπόν, τα προηγούμενα χρόνια οι επεξεργαστές της Intel κατείχαν τη μερίδα του λέοντος στις πωλήσεις, η εικόνα σήμερα είναι εντελώς διαφορετική. Για παράδειγμα, το Amazon των ΗΠΑ, καταγράφει μόλις δύο επεξεργαστές της Intel στους κορυφαίους 10 ως προς τις πωλήσεις, τον 6-core/6-thread Core i5-9600K στην 4η θέση και τον 8-core/16-thread Core i9-9900K στην έκτη. Ο επεξεργαστής όμως με τις περισσότερες πωλήσεις είναι ο AMD's Ryzen 7 2700X, κάτι διόλου περίεργο καθώς στις Black Friday τιμές φτάνει τα 159$, ενώ ο Ryzen 5 2600 είναι στη 2η θέση και ο Ryzen 5 3600 στην 3η. 

     

    Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Amazon καταγράφει 10 επεξεργαστές της AMD που πωλούνται σε μεγαλύτερες ποσότητες, έναντι μόλις τριών (3) της Intel. Οι δύο πρώτες θέσεις και πάλι καταλαμβάνονται από επεξεργαστές με το λογότυπο της AMD και συγκεκριμένα τους Ryzen 5 3600 και Ryzen 7 3700X, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Intel i7 9700K.

     

    Στη Γερμανία η εικόνα παραμένει ίδια, με την Intel να έχει μόλις τρεις επεξεργαστές στη δεκάδα με τους κορυφαίους ως προς τις πωλήσεις. Η εξαίρεση εδώ είναι ότι στην 1η θέση βρίσκεται ο  i7-9700K. 

     

    Η AMD αυξάνει συνεχώς τους αριθμούς των πωλήσεων των επεξεργαστών της, καθώς προσφέρει υψηλότερους λόγους απόδοσης/τιμής και τιμής/πυρήνα. Εσείς τι θα επιλέξετε για το επόμενο σύστημά σας;


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.