Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Ονόματα Τιτάνων δίνει η  Apple στις εγκαταστάσεις του Project Titan

    Η Apple εδώ και καιρό δουλεύει πάνω στην ανάπτυξη ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου προσπαθώντας να ανταγωνιστεί τα αντίστοιχα της Google, τα οποία ήδη κυκλοφορούν στους δρόμους των Η.Π.Α.

     

    Λεπτομέρειες για το  Project Titan, όπως έχει ονομαστεί, δεν υπάρχουν πολλές, αφού από την Apple δεν έχουν διαρρεύσει άλλες πληροφορίες. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι πάνω από 1000 άνθρωποι εργάζονται στο project αυτό, το οποίο φέρεται να έχει σταματήσει μετά την αποχώρηση για προσωπικούς λόγους του επικεφαλής της ομάδας, Steve Zadesky.

     

    Μία νέα αναφορά από τη Silicon Business Journal αποκαλύπτει ότι η Apple αγοράζει διάφορες εγκαταστάσεις στη περιοχή Sunnyvale στην California και ονομάζει τα κτίρια αυτά με ονόματα Τιτάνων, και άλλα δανεισμένα από την ελληνική μυθολογία.

     

    Τα κτίρια αυτά απέχουν μόλις 10 λεπτά από τα κεντρικά γραφεία της Apple στο Cupertino. Άλλα  ονόματα που αναφέρονται στα σχετικά έγγραφα είναι αυτό της Αθηνάς, του Πήγασου και του Δία. Το κτίριο Δίας έχει έκταση περίπου 27.000 τετραγωνικά μέτρα και αγοράστηκε το 2015 και αρχικά έχει δυναμικό μόλις 15 ατόμων.

     

    Ένα από τα μεγαλύτερα κτίρια ονομάστηκε Ρέα, το οποίο σύμφωνα με αναφορές φυλάσσεται από ιδιωτική ασφάλεια και παράγει αυξημένα επίπεδα θορύβου. Έγγραφα τα οποία υποβλήθηκαν στις αρχές της Sunnyvale αποκαλύπτουν εγκαταστάσεις σχετικές με εργασίες όπως λίπανση, αλλαγές ελαστικών και ευθυγραμμίσεις. 

     

    Σύμφωνα με το  9to5Mac υπάρχει και ένα κτίριο που ονομάζεται Μέδουσα το οποίο μάλλον είναι το κεντρικό κατασκευαστικό κέντρο. Ένα ακόμα κτίριο με  το όνομα Μανόλια, το οποίο άνηκε στην FedEx, φέρεται να έχει σχέση με την ανάπτυξη τεχνολογίας μείωσης των ρύπων. Ακόμα και με αυτές τις νέες πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν για την εξέλιξη της  ανάπτυξης του αυτοκινήτου της Apple, δεν είναι ξεκάθαρο σε τι ακριβώς εργάζεται η εταιρία, ούτε τι ακριβώς θα είναι το Project Titan.

     

    Είμαστε όμως ένα βήμα πιο κοντά στο να μάθουμε τα σχέδια της Apple για την είσοδό της στην αγορά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων το 2020.

     

    Πηγή : imore


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.