Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Το Google Duo θα αντικαταστήσει το Hangouts

    H εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων video, Duo της Google, θα αντικαταστήσει το Hangouts ως απαραίτητη εφαρμογή στις συσκευές με λειτουργικό σύστημα  Android. Η αλλαγή αυτή θα ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο, οπότε και οι κατασκευαστές συσκευών θα διαθέτουν την εφαρμογή αυτή προεγκατεστημένη.

     

    Το Hangouts δεν θα σταματήσει να διατίθεται, τουλάχιστον όχι στους επόμενους μήνες αλλά κάποια στιγμή το Hangouts θα αντικατασταθεί από τις εφαρμογές Duo και Allo. To Duo παρέχει στους χρήστες χρήσιμες λειτουργίες όπως κρυπτογράφηση μηνυμάτων.

     

    google-duo-rolling-out-android-ios.jpg

     

    Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν γίνεται αναφορά στην εφαρμογή ανταλλαγής γραπτών μηνυμάτων Allo, η οποία έχει να αντιμετωπίσει μεγάλο ανταγωνισμό από εφαρμογές όπως το WhatsApp και το Facebook Messenger.

     

    Η Google έστειλε ένα e-mail στους συνεργάτες της ανακοινώνοντας την αλλαγή αυτή :

     

    "Σήμερα ανακοινώνουμε ότι το Google Duo θα αντικαταστήσει το Hangouts  στην σουίτα των προγραμμάτων των Android συσκευών ως μέρος των Google Mobile Services και θα παραμείνει ως προαιρετική εφαρμογή. Η αλλαγή αυτή θα έχει ισχύ από την 1η Δεκεμβρίου του 2016".

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.