Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H DisplayLink πετυχαίνει σύνδεση με οθόνη 5Κ μόνο με ένα USB καλώδιο.

    "Η DisplayLink, με υπερηφάνεια παρουσιάζει την επεκτασιμότητα στις συνδέσεις με την οθόνη που διαθέτει τη μεγαλύτερη ανάλυση και είναι εμπορικά διαθέσιμη φέτος στη CES 2015", δήλωσε ο John Cummins, Senior Vice President Sales and Marketing."Οι οθόνες 5Κ με ανάλυση 5120x2880 κυκλοφόρησαν μόλις το τελευταίο τέταρτο του 2014. Η DisplayLink παρουσιάζει μία δραματικά απλουστευμένη λύση σύνδεσης με οποιοδήποτε PC, Notebook ή tablet, χρησιμοποιώντας ένα απλό USB 3.0 καλώδιο, σε αντίθεση με τα δύο DisplayPort καλώδια που χρειάζονταν μέχρι τώρα."
    Η DisplayLink λύνει το πρόβλημα της 5K σύνδεσης, επιτρέποντας επίσης, σε συσκευές που δεν έχουν τη δυνατότητα για ανάλυση 5Κ, να συνδέονται με οθόνες 5Κ με ένα "Plug-and-Display" USB 3.0 καλώδιο. Στην CES 2015 η DisplayLink σύνδεσε ένα Microsoft Surface Pro III μέσω ενός DsiplayLink Dock, σε μία οθόνη Dell UltraSharp UP2715K, που διαθέτει το τελευταίο 5K chipset της DisplayLink.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.