Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Microsoft κάνει δώρο 100 GB αποθηκευτικό χώρο στο OneDrive σε όλους για δύο χρόνια (update)

    Σήμερα όμως ξεκίνησε να το δίνει σε όλους τους χρήστες του OneDrive ανεξαρτήτου περιοχής και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στη Microsoft και να ακολουθήσετε αυτόν τον σύνδεσμο. Θα λάβετε άμεσα 100 GB δωρεάν αποθηκευτικό χώρο στο OneDrive αλλά μετά από δύο χρόνια θα αφαιρεθεί.

     

    Μετά από τα δύο χρόνια αν ακόμα επιθυμείτε τον επιπλέον χώρο θα πρέπει να εγγραφείτε σε κάποιο από τα επί πληρωμή προγράμματα χρήσης του OneDrive. Για τους λάτρεις του online αποθηκευτικού χώρου υπάρχει και η επιλογή της συνδρομής στο Office 365, το οποίο προφέρει απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο στο OneDrive.

     

    Τελευταία ενημέρωση :

     

    Αν είστε χρήστης του Dropbox τότε έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε ακόμα 100 GB αποθηκευτικού χώρου, για έναν χρόνο όμως αυτή τη φορά, ακολουθώντας αυτό το σύνδεσμο


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.