Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H MSI δίνει στη δημοσιότητα πληροφορίες και μία φωτογραφία για τη νέα της gaming μητρική Z170 Krait

    Σχεδιασμένη για gaming συστήματα με μέχρι δύο κάρτες γραφικών, αυτή η μητρική δεν έχει σε άσπρο χρώμα μόνο τις ψύκτρες, τις θύρες και τα βύσματα, αλλά είναι άσπρα και ορισμένα μέρη του PCB. H μητρική δέχεται τάση από ένα 24-pin ATX και ένα 8-pin EPS βύσμα και χρησιμοποιεί 8-phase VRM κύκλωμα για τον επεξεργαστή. Διαθέτει τέσσερα slots για μνήμες DDR4, τα οποία μπορούν να δεχτούν μέχρι και 64 GB RAM σε dual-channel και δύο slots PCI-Express 3.0 x16 (που γίνονται x8 και x8 όταν χρησιμοποιούνται και οι δύο).

     

    45a

     

    Άλλες θύρες στην Z170 Krait Gaming συμπεριλαμβάνουν και μία τρίτη PCI-Express 3.0 x16, τρεις PCIe 3.0 x1, και μία legacy PCI. H μητρική διαθέτει επίσης την τεχνολογία ήχου AudioBoost 3 της MSI, και την Killer E2205 για τη σύνδεση στο διαδίκτυο. Όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο οι συνδέσεις περιλαμβάνουν έξι SATA 6 Gb/s , δύο εκ των οποίων μπορούν να μετατραπούν σε SATA-Express 16 Gb/s και μία M.2. Επίσης περιλαμβάνονται συνδέσεις DVI, HDMI και DisplayPort.

     

    Η μητρική MSI Z170 Krait Gaming είναι μέρος του πρώτου κύματος των LGA1151 μητρικών, που θα κυκλοφορήσουν παράλληλα με τους επεξεργαστές "Skylake" της Intel, Core i7-6700K και i5-6600K, αρχές Αυγούστου.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.