Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H NVIDIA αλλάζει ριζικά τον τρόπο που θα ενημερώνονται οι GeForce Drivers

    65a

     

    Η NVIDIA σκοπεύει να το αλλάξει αυτό και να επιτρέπει την ενημέρωση των οδηγών για τις κάρτες γραφικών της μόνο μέσω του GeForce Experience, ενώ οι οδηγοί που θα βρίσκονται στην ιστοσελίδα θα ενημερώνονται τέσσερις περίπου φορές τον χρόνο.

     

    Οι ενημερώσεις των οδηγών γίνονται μια φορά τον μήνα και καμιά φορά και δύο φορές τον μήνα, ανάλογα με τις νέες κυκλοφορίες των παιχνιδιών, ονομάζοντας τις "Game Ready Driver". Αν θα θέλετε να έχετε πάντα τον τελευταίο οδηγό για την Nvidia κάρτα σας από εδώ και πέρα τότε θα πρέπει να το κάνετε μέσω του λογισμικού GeForce Experience

     


    64e

     

    Όσοι δεν διαθέτουν σύνδεση στο internet ή κατασκευάζουν συστήματα θα πρέπει να αρκεστούν στους οδηγούς από την ιστοσελίδα οι οποίοι μπορεί και να είναι παλιότεροι και να τους ενημερώσουν όταν το σύστημα συνδεθεί σε δίκτυο με το GeForce Experience.

     

    Η αιτιολογία της NVIDIA για αυτή την κίνηση είναι ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της το 90 τοις εκατό των ενημερώσεων των οδηγών γίνεται μέσω του λογισμικού GeForce Experience. Αυτό το κομμάτι είναι λίγο αμφιλεγόμενο αφού καθιστά το αναφερόμενο λογισμικό απαραίτητο και αναγκαίο για τους gamers (πετυχαίνοντας ίσως έτσι να μείνουν πιστοί στην NVIDIA). Η νέα αυτή αλλαγή θα ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο.

     

    64d

     

    Επιπλέον η NVIDIA προσθέτει κάποιες νέες δυνατότητες στο λογισμικό αυτό όπως για παράδειγμα ένα νέο μενού μέσα στα παιχνίδια, που μοιάζει με αυτό του Steam, που επιτρέπει στον gamer να κάνει streaming, εγγραφή video και screengrabbing. Επίσης το νέο GeForce Experience θα διαθέτει επιλογή μετάδοσης, για να μπορείτε να κάνετε stream το παιχνίδι σας μέσω Twitch και YouTube, σε ανάλυση 1080p στα 60 FPS. Η εγγραφή του gameplay σε video θα είναι εύκολη μέσω του μενού που θα υπάρχει μέσα στο παιχνίδι.

     


    64c

     


    Το νέο GameStream co-op, το οποίο ανακοινώθηκε πρόσφατα, επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν stream το παιχνίδι τους σε κάποιον φίλο τους ο οποίος θα μπορεί να παίρνει τον έλεγχο στο παιχνίδι μέσω του browser και να σας τελειώσει αυτήν την πίστα που προσπαθείτε να βγάλετε αλλά δεν μπορείτε τόσο καιρό (αυτό το χαρακτηριστικό χρειάζεται σύνδεση με τουλάχιστον 7 Mbps).

     

    64b

     

    Τέλος το in-home GameStream (το οποίο επιτρέπει το streaming του παιχνιδιού σας στο σαλόνι σας σε μεγαλοπρεπείς αναλύσεις 4K Ultra HD, στα 60 FPS, με 5.1 ήχο. Το χαρακτηριστικό "instant replay" θα σας επιτρέπει να βλέπετε ένα κομμάτι του παιχνιδιού που μόλις παίξατε σε video. Τα νέα αυτά χαρακτηριστικά θα είναι διαθέσιμα με την έκδοση οδηγών 358.50, αν δεν τα βλέπετε κάντε έλεγχο για ενημερώσεις.

     

    64a


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.