Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    H Sony αποχαιρετά το θρυλικό PS3...

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που προέρχονται από το The Gamer, η Sony βρίσκεται στο στάδιο του οριστικού τερματισμού της υποστήριξης από το PlayStation Store για τις παλαιότερες κονσόλες της. Αυτή η απόφαση περιλαμβάνει τα PlayStation 3, PlayStation Vita και PlayStation Portable. Σύμφωνα με την πηγή, "τα καταστήματα για τα PSP και PS3 [PSN] θα κλείσουν στις 2 Ιουλίου, ενώ το κατάστημα για PS Vita θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 27 Αυγούστου. Μετά από αυτές τις ημερομηνίες, δεν θα μπορείτε πλέον να αγοράζετε ψηφιακά αντίγραφα παιχνιδιών ή DLC για οποιαδήποτε από τις παραπάνω κονσόλες Sony". Αυτό σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής, καθώς αυτές είναι οι κονσόλες που πουλήθηκαν σε εκατομμύρια gamers.

     

    PlayStation-Store-update-1350044.jpg

     

    Δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε η Sony θα προβεί στις σχετικές ανακοινώσεις. Φαίνεται ότι η εταιρεία επικεντρώνεται τώρα σε πιο σύγχρονες κονσόλες και ότι το 9 ετών PS Vita, το 13 ετών PS3 και το 16 ετών PSP μπαίνουν πλέον στο μουσείο της Sony. Oι κονσόλες που θα υποστηρίζονται από το Playstation Store θα είναι το PlayStation 4, το PlayStation 4 Pro και το πιο πρόσφατο PlayStation 5.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.