Jump to content



  • yanni
    yanni

    Vault 1080 για το Fallout 4 από την Nvidia

    Η Nvidia ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα ενός νέου mod για το Fallout 4 με όνομα Vault 1080. Το νέο mod το οποίο θα διατίθεται δωρεάν, έχει σκοπό να επιδείξει τις αποκλειστικές τεχνολογίες της Nvidia σε μεγαλύτερο βαθμό από αυτόν που καταφέρνει το κυρίως παιχνίδι της Bethesda. 

     

    Το mod έχει δημιουργηθεί ώστε να αξιοποιεί στο μέγιστο βαθμό τα GameWorks. Η εκτεταμένη χρήση volumetric lighting, HBO+, τα godrays, τα weapon debris, η ομίχλη και η ρεαλιστική απόδοση των σκιών, δημιουργούν μία μοναδική και ιδιαίτερα ρεαλιστική ατμόσφαιρά, σύμφωνα πάντα με την εταιρία, που δεν υπάρχει στο κυρίως παιχνίδι.  Η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού είναι ιδιαίτερα σκοτεινή και επιχειρεί να κρατήσει σε αγωνία τον παίκτη από την αρχή μέχρι το τέλος, πριν καν αυτός εισέλθει στις υπόγειες στοές του Vault 1080.

     

     

    Το mod έχει δημιουργηθεί από την LightSpeed Studios η οποία ανήκει στην Nvidia και μέχρι σήμερα ήταν υπεύθυνη για να φέρει PC games, όπως τα Half-Life 2 και Portal, στις συσκευές Shield της εταιρίας. Είναι επίσης η εταιρία που δημιούργησε το VR Funhouse demo και το οποίο επίσης διατίθεται δωρεάν.

     

    Το mod προσφέρει μία επιπλέον ώρα παιχνιδιού περίπου στον κόσμο του Fallout 4. Θα είναι διαθέσιμο από αύριο για download μέσω του site της Bethesda.

     

    ChurchOfLight-0.jpg

     

    Stop_0.jpg

     

    Maintenance_0.jpg

     

    Ghoul_0.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.