Jump to content



  • Message added by rastaman,

    Please be aware that these comments were copied here from another source and that the date and time shown for each comment may not be accurate.

    Πωλούνται 4x8GB DDR4 @3200Mhz CL16 1T + Νέα Μητρική Gigabyte B550M-DS3H DDR4

    Τιμή: 0.00

    Αμφότερα είναι αγορασμένα από το Πλαίσιο και έχουν εγγύηση εφόρου ζωής (οι μνήμες). Δουλεύουν άψογα στα 3200Mhz CL16 1T 1,3V (profile 1,35 but better manual OC για το ανεπαίσθητο under-volting. 

     

    Η Μητρική είναι αγορασμέμη λιγότερο από ένα μήνα πριν. Λόγω βιασύνης, εκάνα το τρισμέγιστο λάθος να πάρω micro-ATX. Έχει εγγύηση 3 χρόνων. 

     

    Τιμές αρκετά ικανοποιητικές και συζητήσιμες. Δεν ενδιαφέρομαι να πάρω πίσω ότι πλήρωσα, αρκεί να μην μένουν τσάμπα στο κουτί τους, κρίμα είναι. 

     

    Προσωπικά μετέβηκα σε ένα normal ATX ASUS 550B Strix - F και μνήμες στα 4266Mhz CL19 1,50V. 

     

    Μένω Θεσσαλονίκη και μπορώ να μεταβώ κοντά στο μέρος σας ώστε να τα δοκιμάσετε αν θέλετε. Για την μητρική παρέχεται και η απόδειξη. Για τις μνήμες, ίσως, δεν γνωρίζω ακριβώς αν τις έχω ακόμη, αλλά εφόσον δεν χαλάνε σχεδόν ποτέ, θαρρώ πως δεν αποτελεί μεγάλο πρόβλημα.

     

    Υ.Γ. Είμαι χρήστης του the LAB για πάνω από 10+ χρόνια και έχω πουλήσει αμέτρητο hardware. Δυστυχώς ξέχασα τα στοιχεία log-in και το e-mail που χρησιμοποιούσα.


    Περιοχή: Θεσσαλονίκη

    NikMark

    User Feedback

    Recommended Comments

    NikMark είναι η προηγούμενη ονομασία μου στο The Lab. Αν κάποιος διαχειριστής μπορούσε να μου υπενθιμήσει το e-mail, θα του ήμουν ευγνώμων. 

    Link to comment
    Share on other sites

    Παίδες, κάτι τελευταίο. 110 ευρώ η Μητρική και 2x75 ευρώ τα δυο ζευγάρια μνημών. Ήτοι, 260 ευρώ. Ωστόσο, όπως προανέφερα, δεν με ενδιαφέρει να πάρω όσα πλήρωσα. Αν είσαι από Θεσσαλονίκη για χέρι με χέρι συναλλαγή, τα δίνω όλα μαζί 140 ευρώ.

     

    Link to comment
    Share on other sites

    Επίσης, πωλείται οθόνη 27" IPS 1080P @75Hz στα 80 ευρώ, καινουρια στο κουτί και σελοφάν της, αψεγάδιαστη. 

    Link to comment
    Share on other sites



    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.