Jump to content

Diamantius

Premium Members
  • Posts

    254
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Diamantius

  1. Diamantius

    Αποκαλύφθηκε και η νέα GeForce RTX 3080. Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε

    Γνωρίζουμε τίποτα για τον Nvidia Encoder των Ampere?
  2. Diamantius

    Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός 2016

    Καλή Χρονιά παιδιά, με υγεία και τύχη!
  3. Diamantius

    Tablet PC's

    Τι σας λέει το Ramos i9 ? Ramos i9 Hands On & Review - SlateDroid.com
  4. Είναι λίγο περιοριστικός ο όρος "εφευρέτης". Με τη στενή έννοια αυτομάτως αποκλείει τους θεωρητικούς τύπου Einstein και Planck όμως συμπεριλαμβάνονται στο Poll. Επίσης, νιώθω ότι ο καθένας τείνει να απαντήσει με βάση το δικό του υπόβαθρο (επιστημονικό/επαγγελματικό). Θα μου πείτε, εδώ είναι τεχνολογικό φόρουμ. Σωστά. Αλλά πλέον η τεχνολογία εμπλέκεται παντού. Πχ εγώ θα έλεγα ότι η σημαντικότερη ανακάλυψη (και όχι εφεύρεση) είναι η πενικιλλίνη από τον Φλέμινγκ ή η δομή του DNA από τους Watson και Crick. Αλλά αυτοί δεν είναι εφευρέτες ή μάλλον είναι τόσο εφευρέτες όσο ο Einstein.
  5. Diamantius

    Δραχμή ή Euro;

    Ψηφίζω ευρώ. Ο λόγος είναι ότι δεν έχω απολύτως καμία εμπιστοσύνη στο πολιτικό προσωπικό της χώρας, ανεξαρτήτως πολιτικών αποχρώσεων, να κάνει αυτά που πρέπει να γίνουν σε περίπτωση επιστροφής στη δραχμή, όπως επίσης και στη μεγάλη μάζα των ψηφοφόρων να ψηφίσει με άλλα κριτήρια από αυτά που ψήφιζε τα τελευταία 30 χρόνια. Χρειαζόμαστε βούρδουλα, δυστυχώς. Και τα λέω αυτά όντας 3 μήνες απλήρωτος μισθωτός του ιδ. τομέα.
  6. Diamantius

    Tablet PC's

    WebOS 3.04 update για το HP Touchpad. Ari Jaaksi's Blog: No strings attached. Enjoy! Το πέρασα. Προς το παρόν δεν δουλεύουν τα patches και ο uberkernel (παίζει στοκ στο 1.2GHz) όμως βλέπω σαφή βελτίωση στην ταχύτητα. Πολύ ωραίο scrolling ο browser και επιτέλους σωστό rendering των γραμμάτων. Έτρεξα Lithium benchmark, μου βγάζει ίδιο σκορ στα 1,2GHz με τον Uberkernel στο 1,5GHz σε 3.02. Nice!
  7. Τελικά μου ήρθε ειδοποιητήριο για το touchpad... Μαζί με λογαριασμό 30 ευρώ, γιατί χρεώσανε ΦΠΑ και 6 ευρώ εκτελωνισμό. Πάλι καλά που δεν είχε δηλώσει όλη την αξία ο πωλητής!
  8. Το amazon.com κατά κανόνα δεν στέλνει καν Ελλάδα, τουλάχιστον για τα περισσότερα αντικείμενα. Αν στείλει τότε θα περάσει τελωνείο κατά τα γνωστά. Από το amazon.co.uk 1ον, δεν πληρώνεις δασμούς καθότι είναι συναλλαγή εντός Ε.Ε. και 2ον, για προϊόντα που πουλάει το ίδιο το amazon έχεις δωρεάν μεταφορικά για αγορές πάνω από 25 λίρες. (Super Saver Delivery το λέει). Αυτά
  9. Παιδιά λίγο insight από τους εμπειρότερους please! Παρήγγειλα touchpad για ένα συνάδελφο στη δουλειά, με USPS εννοείται, και είναι κολημένο στο customs clearance από τις 14/9... Το δικό μου έμεινε στο στάδιο αυτό μόνο μια μέρα, το ίδιο και 2 φίλων μου... Να ανησυχώ; Είναι 7 μέρες ήδη...
  10. Diamantius

    Tablet PC's

    Θα συμφωνήσω για το ελληνικό πληκτρολόγιο, ελπίζω κάποια στιγμή να βρεθεί τρόπος... Οι λίγες εφαρμογές είναι πράγματι κρίμα αλλά για τη δουλειά που το θέλω εγώ τουλάχιστον φτάνουν και περισσεύουν. Όσον αφορά την απόδοσή του και την οθόνη του, συμφωνώ και επαυξάνω!
  11. Diamantius

    Tablet PC's

    Έβαλα και τον uberkernel και παίζει τώρα στο 1,5 GHz on-demand η CPU (198 MHz idle). Περιττό να πω ότι πετάει για τα καλά πλέον.
  12. Diamantius

    Tablet PC's

    ουφ, θα με βάλεις σε έξοδα πάλι! (έχω και μια data card κάπου, καρτοκινητή-like της wind)
  13. Diamantius

    Tablet PC's

    Σωστό κι αυτό... Κάπου διάβασα ότι τα Mango θα υποστηρίζουν internet sharing κάνοντας πάνω κάτω τη δουλειά που κάνει το μαραφέτι της voda... Οπότε, νατο και το 3G στο tablet mou
  14. Diamantius

    Tablet PC's

    Νομίζω ότι είχαν ανακοινώσει 3G και 4G μοντέλα (για Αμερική) αλλά τους πρόλαβαν οι εξελίξεις...
  15. Diamantius

    Tablet PC's

    New Touchpad? Here's your "Get Started" guide - PreCentral Forums Δεν αντιλέγω αλλά στη δική μου περίπτωση θα είναι τουλάχιστον dual boot. :-) Παρεμπιπτόντως, μπορεί στο HP Catalog να έχει αποκαρδιωτικά λίγες εφαρμογές, αλλά στο preware γίνεται χαμός!
  16. Diamantius

    Tablet PC's

    [MENTION=403]crmaris[/MENTION] και λοιποί Μόλις παραλάβετε, κάντε το κόλπο με το developer mode και το PREWARE. Πάει σφαίρα μόνο με μερικά απλά patches! Που να βάλω και τον uberkernel που κλοκάρει τη CPU στο 1,5GHz που είναι και η rated ταχύτητά της δηλαδή... Φανταστείτε ότι τρέχει στα 1,2GHz underclocked! Καλό το port σε android αλλά ρε σεις το webOS τα σπάει! Πραγματικά καταπληκτικό λειτουργικό. Α ρε HP... Από τη μια το παράτησες και γι'αυτό το πήραμε φτηνά αλλά από την άλλη... ΓΙΑΤΙ το παράτησες;;;
  17. Diamantius

    Tablet PC's

    Έβαλα αντάπτορα αναγκαστικά. Στην αρχή το έβαλα να φορτίσει από το usb hub που έχει εξωτερική τροφοδοσία και μπορεί να σηκώσει το tablet αλλά μου έβγαλε στην οθόνη μήνυμα να χρησιμοποιήσω τον παρεχόμενο φορτιστή (λολ?)!
  18. Diamantius

    Tablet PC's

    Δες εδώ: hp touchpad 16gb | eBay
  19. Diamantius

    Tablet PC's

    Μόλις παρέλαβα το HP Touchpad 16GB στα 200 ευρώ. Εντυπώσεις άριστες μέχρι τώρα και για τη δουλειά που το θέλω απλά σκοτώνει. Η καλύτερη μου αγορά των τελευταίων ετών, μαζί με το LG Optimus 7 στα 199 ευρώ, με διαφορά.
  20. Diamantius

    Tablet PC's

    Με ~200 euros παίρνεις σφραγισμένο HP Touchpad 16GB από το ebay, ήτοι 10άρι IPS 2πύρηνο 1,2GHz tablet με port για Android λίαν συντόμως.
  21. Diamantius

    AMD OC Database

    Ήταν...σκύλος!!!!
  22. Diamantius

    AMD OC Database

    To K8L δεν υφίσταται, είναι ονομασία που έδωσε η intel στο επερχόμενο chip της AMD ελπίζοντας ότι απλά θα αποτελεί μια "τσιμπημένη" έκδοση του Κ8. Στα εσωτερικά χρονοδιαγράμματα της AMD πάντως αναφερόταν ως Κ10...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.