Jump to content

Seaside

Premium Members
  • Posts

    529
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Seaside

  • Γενέθλια 09/01/1982

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    255.255.255.0

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Seaside's Achievements

  1. Brotherhood of NOD selected. Οποιος θέλει να παίξει μαζί μου περιμένω. Αφου είχαν βγάλει το πακέτο με τα 17 games στην ORIGIN. Τι ξαναβγάζουν πάλι ?
  2. Παρέλαβα το Modem. Ευχαριστώ και πάλι.
  3. Προς το παρόν μονο στην πρίζα το εβαλα. Δοκιμή με κατ'εξοχήν οταν το συνδέσουν. Εχουμε ακόμα. Σε ευχαριστώ.
  4. OK. Θα το τιμήσω να κανω καμιά μόντα με την κεραία. Όποτε και αν θέλεις το στέλνεις. Αν δεν εχεις τα στοιχεία μου απο την τελευταια συναλλαγή μας με τον HDD πεσμου να στα ξαναστείλω.
  5. To Huawei ειναι το λευκο με την USB port το οποίο παιρνει και 3G στικάκι ? Αν ναι θα το ήθελα αν δεν ειναι πρόβλημα.
  6. Παρέλαβα το MODEM. Ευχαριστώ..........
  7. Εγινε. Σε ευχαριστώ. Σου στελνω PM με τα απαραίτητα. Θα το στειλεις με ELTA (που είναι διπλα) η με αλλο τρόπο ? ACS εχω σχετικά κοντά μου.
  8. Αν το 2 + 5 μπορούν να γίνουν αποστολή στην Αθήνα (χωρις το SUB - καποια αλλη χρονική στιγμή) Με ενδιαφέρουν.
  9. Φιλος που εχει εισαγωγική εταιρεία με βιομηχανικα εργαλεία μου ειχε κανει δωρο πριν χρονια το πρωτο IXO. Η αληθεια ειναι οτι βολευει παρα πολυ και δεν ειναι ιδιαίτερα ακριβο. Μιλαμε για την πρασινη σειρα που ειναι η ερασιτεχνικη. Ομως καποιες φορες αντιμετωπισα προβλημα με τον ογκο του παρότι ειναι μικρό και μερικες απο αυτες σε PC. Του εχω πιει το αιμα. Εχω τρυπησει ξυλο,αλουμινιο,πλαστικο, κατασκευες. Τωρα ναι μεν δουλευει αλλα ειναι στα τελευταια του. Σπανια μου ειχε τυχει να ξεσφιξω βιδες που ηταν τοσο σφιχτες που δεν μπορούσε να βγαλει. Οποτε με το χερι. Πριν 2 μηνες μου εκανε δωρο αυτο. Μεσα σε κασετινα με 2η μπαταρια κτλ. Too much για PC αλλα ειναι απαιχτο για δουλειες στο σπιτι. Με βολεψε παρα πολύ. Ταχυτητες, ρυθμιζομενο τσοκ και αλλα. Τρυπαει ανετα τοιχο και πετρα αμα θες. Νομιζω οτι η καλυτερη λυση ειναι ενα φτηνο ηλεκτρικο κατσαβιδι με μυτες και προεκτασεις/στελέχη και 1-2 ακόμα συμπληρωματικα (κοφτάκι κτλ) οσον αφορα δουλειες σε ΣΤΑΘΕΡΑ PC Δηλαδη με max 50-55 ευρώ να εχεις οτι πρεπει για σταθερα και με αλλα 10 κατιτίς για φορητά. Ετσι θα ανοίγεις και τα κανονικα case και αν σου τυχει κανενα branded Dell,HP η αλλο. Για δουλειες σε φορητα επειδη ειναι πολυ ψιλες οι βιδες δεν θα συνιστούσα ηλεκτρικο. Αν σφιξεις λιγο παραπάνω μπορει να διαλύσεις και την βιδα και να γινει γενικα ζημια. Κατι τέτοιο ή τετοιο. Επίσης και αυτο ειναι καλη περίπτωση στα λ7 του.
  10. Θα μπορούσα να εχω το μοντέλο ? Ισως να με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ.
  11. Seaside

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    Super φωτογραφίες και σουπερ εμπειρία με το γεράκι. Καποτε ειχα κατι αντίστοιχο με γλάρο. Τον κράτησα και μετα τον πήγα σε κτηνίατρο της περιοχής. Χθες το βραδυ ομως βρέθηκα μπροστα σε ενα πολυ ασχημο θέαμα. Διερχομενο οχημα χτυπάει μια γατα η οποία πεταχτηκε 20-30 μετρα με σπασμούς μπροστά μου στο μισο μετρο. Το αμαξι εφυγε φυσικα και οπως περιμενα στην στάση το λεωφορείο προσπαθούσα να σκευτω κάτι. Βουτηξα ενα παλιο πανι και την εσυρα σιγα σιγα απο τον δρόμο στο πλαι σε κατι χόρτα. Τουλάχιστον να μην βρίσκεται στο οδόστρωμα. Δυστυχώς δεν ειχα χρόνο να κανω κατι παραπάνω. Ηταν ομως πολυ ασχημο και μου χαλασε την υπολοιπη μέρα.
  12. Seaside

    Το powerline του φτωχού: D-Link DHP-307AV kit

    Εχει κανεις εμπειρια απο AV powerline ? Ειδικα με αυτα που λενε 500mbps ? Βασικα αναρωτιέμαι πριν πεταξω χρήμα (μελλοντικα) αν μπορουν να δωσουν dvdiso,briso σε media player απο NAS. [MENTION=1199]Volrath[/MENTION] ωραία παρουσίαση και ειδικά τα τεστ με τους ορόφους.
  13. Seaside

    visionstudio.gr

    Σίγουρα. Απλά έδωσα ενα πολυ προσφατο παράδειγμα το οποίο εμπλέκει κόστη μεταφοράς η βαρος. Φυσικά αν παρεις κατι και μετανιώσεις χωρίς πάντα να το ανοιξεις (και μεσα στο διαστημα που ορίζει ο νόμος) θα πρεπει να πληρώσεις κοντρα μεταφορικά. Αυτο ισχύει παντου. Και RMA να κανεις SSD,CPU,μνημες ή μητρική στο εξωτερικό παλι θα πληρώσεις για να το διώξεις. Αυτο είναι ομως το αντίτιμο της φθηνότερης - καλύτερης ΑΡΧΙΚΗΣ τιμής αγορας του προιόντος και της ποικιλίας που σου προσφέρουν εκτός της έδρας σου. Και ειναι ενας παράγοντας που τον λαμβάνεις υπόψιν πριν αγοράσεις. Προσθήκη του post #104 λοιπον. Μπορεις να στείλεις με ΕΛΤΑ πίσω απλα θα κανει 1-2 μερούλες παραπάνω να πάει στα χερια τους. Οπότε. Η πληρωνεις 5-6-7 ευρώ με συστημενο ΕΛΤΑ να πάει. Η πληρώνεις παραπάνω και τρεχει η διαδικασία της αντικατάστασης πιο γρήγορα για εσενα. Η minimum χρέωση στην ACS είναι 2 κιλά αν θυμάμαι καλά.
  14. Seaside

    visionstudio.gr

    Παρήγγειλα μητρική FM2 ITX (Asrock A75FM2-ITX) απο VS την προηγούμενη εβδομαδα. Η χρέωση στα μεταφορικα ηταν περιπου 7 ευρώ για Αθήνα. Ηρθε σε 1 εργάσιμη. Εγινε λάθος απο εκείνους και ήρθε FM1 με την απόδειξη της FM2. Τους πήρα τηλέφωνο. Ηρθε το κουριερ σήμερα το πρωι. Πήρε πίσω την μητρική με χρέωση δική τους μου εφερε την σωστή με χρέωση δική τους. Εχω παρει καμια 10ριά φορες. Δεν εχω παράπονο. Ειναι σωστοί και με εχουν εξυπηρετήσει σωστά. Ακομα και σε προιόντα τα οποία δεν ειχαν στον κατάλογο τους. Για να στείλεις μια X79 μητρική ας πούμε οπουδήποτε στην Ελλάδα (ειτε RMA ειτε σε ενα φίλο σου) με συστημένο πληρώνεις περίπου 7 με 8 ευρώ στα ΕΛΤΑ. Και λεω X79 επειδή είναι σίγουρα πιο βαρια και με μεγαλυτερο κουτί. Να αγοράσεις αφοβα. Ειναι πολύ εντάξει σαν κατάστημα.
  15. Seaside

    27" S-IPS 2560x1440 με 300 ευρω στην πορτα σας...

    Βάλε μια φωτό με το PSU και το βύσμα που λες.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.