Jump to content

goubianos

Premium Members
  • Posts

    153
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by goubianos

  1. goubianos

    Lg g2 ή Xiaomi mi4

    Εχω το Mi4 σχεδόν ένα χρόνο, πριν είχα το mi3, ευχαριστημένος και από τα δύο στο έπακρο. Αλλά το mi4 άλλη συσκευή, πολύ ποιο κομψό και στιβαρό και με σωστό μέγεθος (για εμένα τουλάχιστον.) Μόνο για το miui τις λειτουργίες του και την ελληνική υποστήριξη δεν θα επέλεγα άλλο κατασκευαστή.
  2. goubianos

    Samsung 840 ssd

    Έχει λυθεί άραγε το θέμα με το firmware update των δίσκων σε amd τσιπακια?
  3. goubianos

    Atiman Catalyst Uninstaller software

    pre-Mantle 13.3
  4. goubianos

    Atiman Catalyst Uninstaller software

    Με 7850K με τα ενσωματωμένα γραφικά το έχει δοκιμάσει κανείς? Γιατί μόλις το έτρεξα και ξεκίνησε τα σβησίματα έσβησε και η οθόνη και δεν...
  5. AMD A10-7850K X4 BE W/RADEON R7 APU - Quad Core - AD785KXBJABOX at TigerDirect.com Το ότι δίνει το btf μαζί με το cpu είναι στρατηγική της AMD ή του εν λόγο καταστήματος ?
  6. goubianos

    27" S-IPS 2560x1440 με 300 ευρω στην πορτα σας...

    Mην βάλεις αγγελία καθόλου(Μεγάλη μανούρα-φασαρια) κανε τον κόπο απλά και στείλε μου ένα pm.:whistling Ετσι να σε απαλλάξω από τον πόνο σου άγιες μέρες που είναι. Υ.Σ μιλάω σοβαρά.
  7. goubianos

    27" S-IPS 2560x1440 με 300 ευρω στην πορτα σας...

    Από amazon κανείς ξέρει τι παίζει? με τελώνια και λοιπά? [ame=http://www.amazon.com/QNIX-QX2710-LED-Evolution-2560x1440/dp/B00CI3EQA2/ref=cm_cr_pr_product_top]Amazon.com: QNIX QX2710 LED Evolution ll 27" 27 inch 2560x1440 Samsung PLS (LG IPS) Matt Screen Panel PC Monitor *Perfect Pixel: Computers & Accessories[/ame] Την έχω βρει νομίζω καλύτερη τιμή για πείτε αν αξίζει και τα ρίσκα από εκεί?
  8. goubianos

    Ομαδική αγορά Superlux HD668B

    Και εγώ μέσα για την επόμενη ομαδική.
  9. H τελευταία μου μητρική που χρειαζόταν δισκέτα για bios update ήταν μια Abit pro. Η Abit έκλεισε και δεν υποστηρίζει updates, τι να την κάνω την δισκέτα??? όπως είπε και άλλος φίλος εδώ, ούτε dvd δεν έχω στο pc. Ο κατά δέκα χρόνια μικρότερος αδερφός μου, γεννηθείς του 91 αγνοεί την ύπαρξη τους.
  10. goubianos

    Δείξτε το κουτί σας...

    Ευχαριστώ. Δεν έχει τελειώσει ακόμα , δεν εχω κάνει το παράθυρο και αναμένει για τα νερά. Για το παράθυρο δεν μου κολλάει το κλασικό τετράγωνο, Θα ήθελα την συμβουλή σας πάνω σε αυτό οσο και στην υδροψυξη, γιατί και τα παλιά ψυγεία δεν μπαίνουν , (120χ3 διπλό και 140χ3 single) Αλλά τι να κάνει ένας άντρας όταν η γυναικά του τον διατάζει για την αλλαγή σε μικρότερο. (το cosmos ήταν αλάνα μπροστά του.) Όσο αφορά το HW δεν είναι κάτι τρομερό.Case Bitfenix survivor core , Asrock p67pro3, 2500k 4.4GH , ddr3 xms 4x2g ,Sapphire 5850 THERMALRIGHT120 , Enermax Revolution 850 ,raid 0 3x ocz Vertex2 ,
  11. goubianos

    Δείξτε το κουτί σας...

    Δειλά δειλά να δείξω και εγώ το καινούριο μου κουτάκι.
  12. goubianos

    Γρίφοι - The Ponos Thread

    ΕΕΕ δώστε ψωμί στο λαό. τα profiles κολλάνε (πολυς κοσμος επεσε αποψε που ψαχνει. )
  13. goubianos

    Καρτα στον φουρνο

    Μόλις ξεφούρνισα μια 8600m gt ενός acer το οποίο ίσα που αναγνώριζες ότι μπουταρει από τα πολλά artifacts. Πρώτα αποτελέσματα άκρος ικανοποιητικά 5 3DMarks έχει περάσει με απόλυτη επιτυχία. Μονο ένα θέμα από 8600m gt 512 μεταμορφώθηκε σε 8600m gs 256 με τις αντίστοιχες επιδώσεις. δεν είμαι σίγουρος ακόμα αν είναι θέμα λειτουργικού γιατί παρατηρώ και άλλα πολλά διάφορα κουλά που συμβαίνουν στα windows μετά από καθαρή εγκατάσταση που θα κάνω θα μάθω. Πάντως το φούρνισμα έπιασε μια χαρά στην καρτουλα και έπεται και συνέχεια σε άλλες.
  14. goubianos

    Project "Oil PC"

    Επιβεβαιωνω την ιστορια της κολας και του μπαμπριζ. εχω παθει ακριβος το ιδιο, δεν ειναι καθολου παραξενο να προκειτε για υλικα με διαφορετικους συντελεστες διαστολης.
  15. goubianos

    Πλαστές online προσφορές - κραχτες

    Αν καποιος θελησει να παρει αυτο εδω απο το εν λογο μαγαζι τι ακριβος θα παραλαβει? περαν του οτι ειναι φανταστικη προσφορα οπως αναγραφει..
  16. goubianos

    Project ''Plexi'' - Part -37. LevelOne router mod. Part -4

    Είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι....
  17. Βλέπω πολλές και διάφορες γνώμες για τον μεγαλύτερο εφευρέτη. όμως ένας κατάφερε να προκαλέσει τον όλεθρο με ένα κουτί σπίρτα και μια οδοντόπαστα. MacGyver πέρα την πλάκα και συγχωρέστε με για την ελαφρότητα μου όμως και εγώ με την σειρά μου ψηφίζω leonardo πανεπιστημονας και εφευρέτης!!
  18. goubianos

    ΠΛΑΙΣΙΟ - Παράπονα

    Ναι δεν διαφωνω καθόλου μαζι σου dpolal αλλα θελω να πω οτι για καθε περιπτωση εχουν να σου πρωτινουν και κατι αλλο. οποτε αφου και αυτοι δεν εχουν μια στανταρ πολυτικη μπορουμε να το εκμετλευτουμε. το θεμα ειναι πως εκεινη την φορα που εγινε αυτο και μετα απο πιεσεις μου οτι ζητουσα και την δευτερη καρτα την 1950 να μου την αντικαταστησουν με τον ιδιο τροπο οπως και με την 8800 (δηλαδη δινοντας μου πιστοτικο στην τιμη που την αγορασα) ως εκ θαυματος βρεθηκε μια σε ενα καταστημα ξεχασμενη μου ειπαν, ενω πρην με διαβεβαιωναν οτι δεν υπαρχει πουθενα για να μου κανουν ανταλαγη.
  19. goubianos

    ΠΛΑΙΣΙΟ - Παράπονα

    Γενικα και το πλαισιο και τα υπολιπα καταστηματα αυτου του μεγεθους εχουν τρεις τροπους αντιμετοπισεις του πελατη. σε περιπτωση rma. 1)αντικατασταση με το ιδιο αν υπαρχει η το αμεσως επομενο. και μονο αυτο πρεπει να γηνεται κανονικα βαση τις εγκυησης. (σε αυτη την περιπτωση η αποδειξη που θα παραλαβεις θα ειναι στην τρεχουσα τιμη του προϊοντος.) 2)επιστροφη του χρηματικου ποσου στην σημερινη αξια του προϊοντος 3) επιστροφη του χρηματικου ποσου στην αξια που αγοραστικε το προϊον απο πολλα παραδηγματα ομως ξερουμε οτι το καταστημα θα κανει αυτο που ειναι πιο συμφερων για την τσεπη του. το ιδιο και εμεις ομως και θα διεκδικησουμε αυτο που μας συμφερει. να σας δωσω και δυο πολυ απλα παραδηγματα. 1ον εστο οτι εχουμε αγορασει μια gpu 8800gt απο τις φανταστικες προσφορες που εβγαλε το καλοκαιρι 50 ευρο (θυμαστε?) και για πολυ κακη μας τυχη αυτη η 8800gt ηταν ελατοματικη απο εργοστασιο αλλα εσεις την δωκιμαζατε για πρωτη φορα εναν μηνα μετα και πηρατε την αποφαση να την επιστρεψετε και να σας την αντικαταστισουν ενω η τιμη της ξανα ηταν στα 150ευρο τη νομιζετε οτι θα σας πουν? οριστε κυριε 50 ευρο πιστωτικο( προσεξτε πιστιτικο ουτε καν τα χρηματα σας πισω) 2ον τωρα ειχατε παρει παλεωτερα (πολυ παλια) μια ατι 1950 πριν 2 χρονια με τιμη τοτε 190 ευρο και για κακη σας τυχη και αυτη χαλαει τη κανετε? ωριστε κυριε θα σας πουν παρτε μια λιγακι καλυτερη ή θα σας δωσουν το πιστωτικο τις τελευταιας τιμης της. που ηταν 50 ευρο. οποτε εμεις τη κανουμε? πεταμε απο την χαρα μας για το δυπλο κερδος γιατι κοιταμε τη ειναι αυτο που μας συμφερει διλαδη στην προκυμενη περιπτωση να δωσουμε για επιστροφη την 1950 να μας κανουν οτι θελουν αυτοι ειτε ανταλαγη ειτε τα 50 ευρο τελευτεα τιμη. αμεσως και πρυν προλαβει ο πολιτης να κανει οτιδηποτε αλλο του πεταμε και την 8800 στον παγκο και του λεμε ωριστε εχει το ιδιο προβλημα δωσε και σε αυτην μια gtx ή 150 ευρο. και μην μου πειτε οτι δεν εχετε καμια παλια καρτουλα η οτιδηποτε αλλο παλιο, γιατι τοτε δεν αξιζετε να ειστε σε αυτο εδω το foroum . οπως επησεις να μου πειτε οτι το δικο σας ακομα δουλευει γιατι υπαρχουν χιλιαδες τροποι να καψεις κατι χωρεις να το καταλαβουν τα παιδια εκει. σκοπος μου δεν ηταν να το παιξω εξυπνος γιατι οπως εγραψα και παραπανω την εχω πατισει και εγω. αλλα να καταλαβουμε οτι ισως αυτη η αναρχεια που επικρατει σε αυτα τα καταστηματα τελικα ειναι οτι καλυτερο για εμας εφοσων προσπαθουν να μας εξαπατισουν.
  20. goubianos

    ΠΛΑΙΣΙΟ - Παράπονα

    Η ιστορία μου είναι πέρα για πέρα πραγματική και έχω αρκετές ακόμα απο δικα μου συμβάντα. το θέμα όμως δεν ειναι τη κάνουν αυτοί, γιατί με το μέγεθος της εταίριας δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να αλλάξουμε κάτι και πάλι θα ψωνίσουμε απο εκεί οτι και να λέμε (οπως και εγω) απλα να ειμαστε αρκετα προσεκτικοι και να ενημερονομαστε για κατι που θελουμε να αγορασουμε πριν να παμε στο οπιοδηποτε καταστήμα.
  21. goubianos

    ΠΛΑΙΣΙΟ - Παράπονα

    δεν ξερω τη λετε ποιος και τη φταιει αλλα ολες τις φορες που προσπαθησα να αγορασω κατι απο το εν λογο καταστημα εχω πεσει θυμα κακου πολιτη. συγκεκριμενα πρην απο εναν χρονο και κατι πηγα να αγορασω ενα λαπτοπ της κοπελας μου μιας και αυτη δεν γνωριζε και πολλα για να μην πεσει θυμα απατης. (οχι οτι εγω γνωριζα τα πολλα μου αλλα ξερετε ο αντρας του σπιτιου ξερει καλητερα την τεχνολογια) πηγαινοντας λοιπον στο καταστημα του Πειραια συναντησα εναν φοβερο πολιτη (δεν ξερω αν πρεπει να αναφερω και το ονομα του.)και μιας και ημασταν και απο δηπλανα χωρια απο την κρητη του εθεσα το θεμα ως ειχε οτι διλαδη δεν γνωριζα και πολλα και θα ηθελα να με βοιθησει στην επιλογη μου. αυτος λοιπον μου προτεινε ενα δικο τους lap top με τα xp εγκατεστημενα και οχι τα νεα τοτε vista. πραγμα που το ειχα ζητησει εγω μιας και η κοπελα μου δεν θα τα καταφερνε καθολου με vista. για να μην μακρυγορο πηρα το lap top αφου μου εκανε και δωρο την τσαντα , και πηγα σπιτι εκει ανοιγοντας το διαπιστοσα οτι ολο το λυτουργικο ηταν προεγκατεστημενο αλλα δεν μου κινησε την περιεργια γιατι λεω αφου ηθελα xp και απο την αντιπροσοπια ερχοναι με vista τη ζηταω.. εκει ομως που σκαλωσα ηταν οτη στον ανεμηστηρα στην κατω πλευρα υπηρχε αρκετη σκονη. την επομενη μερα λοιπον πηγα στο πλαισιο για να μαθω τη συμβαινει. εκει βρηκα παλλι τον ιδιο πολιτη και με διαβεβαιωσε οτι απλα ηταν στο ραφι για λιγο καιρο και οτι δεν υπαρχει καποιο αλο μηχανημα στο stok απο το συγκεκριμενο μοντελο. και οτι οπως και να εχει ειμαι κερδισμενος γιατι ειναι αυτο χριαζομαι σαν μηχανημα. τελικα βρηκαμε ακρυ και το κρατησα απλα περνοντας μια επεκταση εγκυησης απο αυτους σε 2 χρονια ακομα και καποια αλλα δορακια συνολικης αξιας 300 ευρο. ολος χαρα λοιπον παω σπιτι μου και μετα απο μερικες μερες παω σε εναν φιλο στο σπιτι. εκει ειχε να μου διξει το καινουριο του lap top και να μου πει μια φανταστικη ιστορια που επαθε στο πλαισιο με ενα προιγουμενο που βγηκε ελατωματικο. λοιπον με λιγα λογια αποδηκτικε οτι το μηχανιμα που αγορασα εγω ηταν αυτο που ειχε επιστρεψει τρεις μερες πριν ο φιλος μου λογο προβληματος . το οποιο προβλημα το εκανε και σε εμενα αλλα δεν εδωσα σημασια γιατι ειπαμε ημουν νεος χριστης. εν κατακλιδυ πηγα στο καταστημα με τον κολιτο μου μιας και ειχε στα χερια του και τις προιγουμενες δικες του αποδιξεις της επιστρογης με το bar code του μηχανηματος και αφου τους το πεταξα στην κυριολεξια στο πατομα μετα απο πολλες σιζιτησεις με τον υποδιευθυντη του καταστηματος πειρα τα χρηματα μου πισο. και ακουστε και αυτο μου προτινε να παρω ενα αλλο μηχανιμα με 2500 ευρο λεγοντας μου ελα μωρε τη ειναι 500 ευρο. βεβαια στην απαντιση μου αφου δεν ειναι τιποτα κοξτα μου να το παρω μου εδωσε τα χρηματα μου πισω και μου ειπε να κρατισω και τα δωρα που μου ηχαν κανει. αυτη ειναι μια μονο απο της πολλες αρνιτικες περιπτωσεις κακου πολιτη που ειχα με το συγκεκριμενο καταστημα. που προσπαθοντας να καλυψει αυτος τον κολο του απο μια δυκια του μ.. κια επρεπε να τα φορτωσει στον πρωτο ασχετο που μπηκε στο μαγαζι.
  22. να ειστε καλα ρε παιδια μπορει να εχουν περασει μερικα χρονια απο την δημοσιευση μπορει να μην με λενε Γιαννακη αλλα νοιωθω σαν και αυτον..
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.