Jump to content

johniem

Members
  • Posts

    37
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About johniem

  • Γενέθλια 30/07/1983

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Web Developer

johniem's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. johniem

    Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός 2016

    Χρόνια πολλά, καλές γιορτές και καλή επιτυχία σε όλους.
  2. johniem

    Η Apple φέρεται να προσπαθεί να κατασκευάσει τα iPhone στις ΗΠΑ

    Όσο και να μειώσει τους φόρους για κάτι τέτοιο, το κόστος εργασίας είναι δεκαπλάσιο στην Ηνωμένες Πολιτείες. Και μόνο μετανάστες να προσλάβουν πάλι δεν τους συμφέρει.
  3. johniem

    Νέο ransomware σας επιβάλει πρόστιμο για παράνομο λογισμικό

    Εγώ που δεν χρησιμοποιώ κοινωνικά δίκτυα και δεν έχω και παράνομο λογισμικό; Θα με προσπεράσει; Να δω τι άλλο κουλό θα δούμε ακόμα.
  4. johniem

    H Google παρουσίασε τα νέα της smartphones Pixel

    Και πάλι όμως οι τιμές παραμένουν σε λογικά πλαίσια σε σχέση με αυτά που προσφέρουν. Αν εξαιρέσεις την Huawei που αρχίζει να ξεφεύγει, ανέπτυξε βέβαια το τμήμα υποστήριξης και διανομής πάρα πολύ αλλά και πάλι τα 600€ για το P9 είναι πολλά, οι υπόλοιπες είναι εντάξει ακόμα. Τώρα για τις πιο άσημες κινέζικες μάρκες είναι ρίσκο και εκεί καταλαβαίνω την επιφύλαξη μερικών. Για μένα κανένα κινητό δεν αξίζει πάνω από 500€ στις μέρες μας. Δεν δικαιολογείται τέτοια τιμή. Το κόστος υλικών κατασκευής τους ξέρουμε ότι δεν υπερβαίνει τα 100€, και πολλά λέω, το RND είναι τουλάχιστο αστείο με αυτά που μας πλασάρουν σαν καινοτομίες και το μόνο που μένει είναι το μαρκετινγκ, η διανομή και η υποστήριξη. Δεν νομίζω αυτά τα τρία να αξίζουν 400% αύξηση τιμής. Προσωπικά η μόνη φορά που έδωσα πάνω από 500€ για κινητό ήταν για το 3gs αλλά η συσκευή ήταν πραγματικά καινοτόμα εκείνη την περίοδο και άλλαξε όλη την αγορά κινητής τηλεφωνίας και τον τρόπο που χρησιμοποιούσαμε την συσκευή μας. Για κάτι αντίστοιχο ευχαρίστως να παραδεχόμουν ότι 600€,700€ έστω 800€ είναι λογική τιμή.
  5. johniem

    H Google παρουσίασε τα νέα της smartphones Pixel

    Για αυτό και η αγορά την Κίνας θα ανεβαίνει όλο και περισσότερο. Πραγματικά όμως νομίζουν όλοι ότι ανακαλύπτουν τον τροχό πάλι και μας πλασάρουν τέτοιες τιμές.
  6. johniem

    Νέο λεπτότερο XBox One ανακοίνωσε η Microsoft

    Όχι gaming, video playback. Το μόνο πρόσθετο είναι το HDR που θα βελτιώσει την απεικόνιση και κάπου διάβασα ότι έχει ελαφρώς καλύτερο hardware.
  7. johniem

    #labxmas2014 day 8 gift 13

    6 Αυγούστου 2012
  8. johniem

    10 κωδικοί για το Watch dogs απο το κατάστημα Msystems

    Καλές γιο
  9. johniem

    Η AMD ανακοινώνει τα Carrizo και Carrizo-L SOCs

    Είμαι πε
  10. johniem

    Random Restarts

    Το event log δεν έχει απολύτως τίποτα. Το μόνο που εμφανίζει, και το ξέρω εδώ και καιρό και δεν είναι κάτι περίεργο, είναι ένα error ότι δεν μπορεί να συνδεθεί σε μια ipv6 διεύθυνση διότι δεν την έχω ενεργοποιήσει. Αλλά στο διαστημα που γίνετε το unexpected shutdown δεν έχει τίποτα. Το έτρεξα αλλά δεν βρήκε τίποτα και αυτό. Το αναφέρω και στο post μου ότι είναι απενεργοποιημένο. Ευχαριστώ πάντως για την υπόδειξη. Δεν δημιουργείτε κανένα dmp αρχείο, ήταν το πρώτο πράγμα που έψαξα μαζί με το event viewer. Έκατσα και έψαξα λίγο τις συνθήκες. Το χειμώνα δεν είχα προβλήματα. Μόλις άρχισαν οι ζέστες άρχισαν και αυτά. Επειδή δεν έχω A/C στο σπίτι τα πράγματα δεν είναι και τα πιο ιδανικά. Από την στιγμή που οι θερμοκρασίες στα επιμέρους κομμάτια είναι μια χαρά το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να ανεβάζει θερμοκρασία κάποιος πυκνωτής στο τροφοδοτικό μετά από ώρα και να κάνει ότι κάνει. Γιαυτό και προχθές που είχε πολύ ζέστη, μου κόλλησε επίσης, μόλις μπήκε στα windows μετά από κρασάρισμα, γιατί δεν είχε προλάβει να κατεβάσει λίγο θερμοκρασία. Είναι σωστή η λογική μου;
  11. Τον τελευταίο καιρό το PC κάνει σε τυχαία σημεία, όταν παίζω παιχνίδια κατά 99%, επανεκκινήσεις και κανά δυο-τρεις φορές μου έχει κολλήσει ενώ έπαιζα . Επίσης σήμερα μετά από τυχαία επανεκκίνηση μου κόλλησε μόλις μπήκε στο Desktop ξανά. Να σημειώσω ότι έχω απενεργοποιήσει την επιλογή επανεκκίνησης σε BSOD από τα system settings. Έχω κάνει τα εξής μέχρι στιγμής. memtest χωρίς λάθη cpu stress test όλα οκ gpu stress test όλα οκ cpu+gpu stress test όλα οκ scandisk όλους τους δίσκους κανένα error έλεγχο θερμοκρασιών σε load cpu 50-60C, gpu 78C max. είναι oc στα 4.1ΜΗΖ driver updates Το μόνο που δεν έχω κάνει μέχρι τώρα είναι απανεγκατάσταση των windows 8.1 Το μόνο που σκέφτομαι ότι μπορεί να φταίει είναι η μητρική ή το τροφοδοτικό. Πως μπορώ να ξέρω πιο από τα δύο.Το τροφοδοτικό είναι πενταετίας. Αν ήταν το τροφοδοτικό μόλις έπιανε high loads δεν θα έκανε κατευθείαν restart; Υπάρχει κάποιος τρόπος να τεστάρω την μητρική; Το σύστημά μου αναλυτικά. Intel I5 3570k OC στα 4.1MHZ μόνο με το turbo multiplier Thermalright Silver arrow extreme Gigabyte Z68AP-D3 rev.2 Kingston 8gb 1600mhz Gigabyte windforce hd7950 ghz edition no OC Psu chieftech 750W 2x500gb wD raid 0 1x 1tb Seagate baracuda Kingston SsdNow V+100 64gb cd-dvd drive sata Usb devices σε usb 2.0 hub με dc Keyboard quickfire TK Mouse razer naga hex Xbox 360 wireless receiver Soundblaster 3d Tactic usb headphones HP printer Usb Devices σε usb 3.0 hub msi camera usb 3.0 external hdd
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.