Jump to content

4kinitos

Premium Members
  • Posts

    55
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

656 Εμφανίσεις προφίλ

4kinitos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. 4kinitos

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Χρόνια πολλά και μπράβο για την καλή δουλειά!
  2. Έχω δυο οθόνες στο pc,μια 1080p η κεντρική και μια μικρή 1024χ768.Τις έχω σε extended desktop,όταν αλλάζω wallpaper αλλάζει και στις δυο αλλά λόγω της διαφορετικής ανάλυσης δεν είναι ομοιόμορφη η εικόνα και εκτός αυτού αν θέλω να έχω διαφορετικές εικόνες πώς το κάνω;Επίσης έχω το πρόγραμμα Dual Monitor,δεν ξέρω αν έχει σχέση.Win 7 x64
  3. Επίσης επειδή έχω τιμόνι 350mm με τον αντάπτορα μήπως βρίσκει το τιμόνι στο λεβιε εκεί που μπαίνει στο wheel stand pro,γιατί το omega gt το λεβιε τον έχει σε πιο βολικό σημείο πιο μακριά;
  4. Το v2 είναι πιο φαρδυ με πιο χοντρούς σωλώνες και φαίνεται πιο σταθερό αλλά 125 ευρώ είναι πολλά,τουλάχιστον να είναι σταθερό.
  5. Το πρώτο ή το v2 wheel stand pro έχεις.Σε αυτά τα λεφτά υπάρχει κάτι καλύτερο;
  6. Το Gt Omega Stand είναι πιο σταθερό από wheel stand pro;Για g27 είναι.
  7. 4kinitos

    Επιλογή ηχείων

    Kαλησπέρα, Ψάχνω ηχεία για υπολογιστή για ταινίες,παιχνίδια κλπ. εως 50 ευρώ τι προτείνεται;
  8. 4kinitos

    Gaming Headset ~40Ευρώ

    Τελικά πήρα αυτά http://www.skroutz.gr/s/5483667/Element-HD-1000G.html?from=catspan&keyphrase=1000G+ELEMENT Και στις πρώτες μέρες δεν άντεξα,με πονούσαν τα αυτιά μου γιατί έπεφταν χαμηλά και δεν έκλειναν άλλο.Σαν ποιότητα γενικά μέτρια αλλά πολύ ενοχλητικά στα δικά μου αυτιά. Δοκίμασα να αγοράσω πάλι φθηνά αλλά είχα την τύχη να τα δοκιμάσω πριν στο μαγαζί που τα πήρα.Είναι τα Sharkoon H10 http://www.skroutz.gr/s/5378992/Sharkoon-Shark-Zone-H10.html Για τα λεφτά τους είναι φοβερά και το μικρόφωνο και πολύ άνετα στα αυτιά ακόμα και για ώρες σχετικά ελαφρυά και πολύ μαλακά μαξιλαράκια και κλείνουν στο κεφάλι όπως πρέπει.Επίσης το σημείο που βρίσκονται τα ηχεία δεν ακουμπάει στο αυτί όπως τα 1000G ευτυχώς γιατί με ενοχλούσε πολύ στα element.Το καλώδιο αρκετό και πολύ καλής ποιότητας.Έχει ένα volume rocker ~45cm από τα ακουστικά.Θα ήθελα να ήταν πιο μακριά αλλά οκ δεν ενοχλεί,δεν βαραίνει και τόσο.Καθαρός ήχος,δυνατός αν και θα ήθελα λίγο παραπανω ένταση και μπάσο αρκετά καλό.Σε αυτή την τιμή τα προτείνω με χίλια.
  9. Έχω ένα psp 2004 και όταν το ανοίγω ανάβει πράσινο λαμπάκι αλλά η οθόνη είναι κλειστή.Δοκίμασα να το αφήσω αρκετή ώρα αλλά δεν αλλάζει κάτι.Το psp έχει την έκδοση 6.60 cfw εδώ και καιρό.Υπάρχει περίπτωση να το επηρέασε αυτό;
  10. Είχα πάει ο ίδιος στην arvato για ένα motorola moto g 3rd gen του οποίου το κουμπί του volume down είχε μπει μέσα και το μαγαζί που το πήρα με έστειλε εκεί.Είναι σε ένα κτήριο στον Κηφισσό σαν εγκαταλελειμένο και είπα από μέσα μου δεν θα ξανα πάρω πίσω το κινητό.Τελικά στο όροφό τους ήταν κάπως πιο οργανωμένα τα πράγματα και φάνηκαν συνεννοήσιμοι.Τελικά όμως με έστειλαν στην cell com γιατί αυτή φτιάχνει motorola (στην άλλη άκρη,Αργυρούπολη).Ευτυχώς σε δυο μέρες το κινητό ήταν έτοιμο,σαν καινούργιο.Μου έκανε εντύπωση,λέω αυτό θα πει ΕΥΡΩΠΗ.
  11. 4kinitos

    Λεπτο κολλητηρι σε λογικη τιμη

    Έχω και εγώ ένα ct αλλά δεν θερμένει σωστά.Προτείνω κάποιο weller αν θες να σου κρατήσει.
  12. 4kinitos

    Καρέκλα γραφείου????

    Έχω την markus με το πανί κανα 2μηνο.Ωραία καρέκλα και καλή ποιότητα και η βάση πολύ σταθερή και μεταλλική.Βολικό που η πλάτη μπορεί να κλειδώσει πίσω σε τρεις διαφορετικές θέσεις αλλά εμένα προσωπικά μετά από πολύωρη χρήση με πιάνει πόνος στα πόδια σαν να πέφτει το βάρος του σώματος εκεί και μετά από 2-3 ώρες πρέπει να σηκωθείς γιατί δεν αντέχεται.Σαν να μου φαίνετα ότι το κάθισμα θα έπρεπε να έρχεται πιο έξω ώστε να κάθεται σωστά το βάρος. Και για ενημέρωση είμαι 80 κιλά ~1.85.Κάποιος πιο ελαφρύς ίσως να βολεύεται καλύτερα,δεν ξέρω. Την δοκίμασα πριν την πάρω αλλά δεν λέει κάτι που την δοκίμασα.Δεν προλαβαίνεις να καταλάβεις 10-20 λεπτά αν σου κάθεται καλά μια καρέκλα.Βέβαια δεν μπορείς να κάτσεις και μια-δυο μέρες στο μαγαζί αλλά είναι περίεργη απόφαση η επιλογή καρέκλας γραφείου κάπως πιο ακριβή από το μέσο όρο.Που να θέλει κάποιος να πάρει κάποια που έχει 500 + και να μην την έχει δοκιμάσει ή η δοκιμή να μην είναι αρκετή,που ποτέ δεν θα είναι.
  13. 60Hz Δυστυχώς για να αξιοποιήσεις 144hz monitor θες πανάκριβη κάρτα και συχνή αναβάθμιση για να τα φτάνεις.
  14. 4kinitos

    Τι προτιμάτε για τις αγορές σας;

    Ανάλογα το είδος.Αυτό που βλέπω είναι ότι αφορά hardware υπολογιστή οι διαφορές με εξωτερικό είναι μικρές,κάποιες φορές απ'έξω έρχεται ακριβότερα. Γενικότερα όμως ειδικά πριν το capital control αγόραζα από ebay περισσότερο.Τώρα τα συνδιάζω.Επίσης προτιμώ μεταχειρισμένα όταν υπάρχει εμπιστοσύνη.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.