Jump to content

thetsakvr46

Members
  • Posts

    27
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by thetsakvr46

  1. thetsakvr46

    Assetto Corsa Competizione

    Όπως είπα και πιο πάνω, το hotlapping και η τελική δεν παρουσιάζουν την πλήρη εικόνα. Ναι είναι μειονέκτημα το κοντό gearing, αλλά βλέποντας τη μεγαλύτερη εικόνα, η διαφορά δεν είναι τόση και σε αρκετές περιπτώσεις είναι ανάποδα. Αν δεν βαριέσαι κάνε ένα hotstint 45' στο Bathurst με το R8 ή το M4 και κάνε και με την Ginetta. Ίσως και να εκπλαγείς. Προφανώς σε Paul Ricard και Μonza θα είναι πίσω η Ginetta.
  2. thetsakvr46

    Assetto Corsa Competizione

    @Dimitris Pappas η ανάλυση για τα χαρακτηριστικά των GT4 είναι σχεδόν spot on. Για το bop είναι η μισή αλήθεια ίσως και λιγότερο από αυτό. Mε hotlap σε μια πίστα δεν βγαίνει ασφαλές συμπέρασμα. Πόσο μάλλον όταν στο ACC το bop είναι δυναμικό ανάλογα την κατηγορία της πίστας (a, b, c, d, και h). Επίσης στον αγώνα της μιας ώρας θα παίξει ρόλο η φθορά των ελαστικών, όπου τα βαρύτερα αυτοκίνητα έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα. Από τις δοκιμές που έχω κάνει μέχρι στιγμής ίσως το Alpine, η Ginetta και το KTM είναι championship winning cars. Α επίσης όπου γράφει για bad brakes, δεν είναι κακά τα φρένα, αλλά το abs το οποίο είναι πανομοιότυπο με του οχήματος δρόμου. Όσο το ενεργοποιείς, τόσο μεγαλώνει η απόσταση φρεναρίσματος.
  3. thetsakvr46

    Assetto Corsa Competizione

    Εάν τελικά έχει τουλάχιστον τα physics του Assetto, εγω θα το πάρω μόλις βγει early access. Αν δεν κανω λάθος έχει πολυ μικρό χρόνο ανάπτυξης και έχουμε τουλάχιστον εξάμηνο μπροστά μας. Αυτά που μπόρεσα να δω και με "χάλασαν" διορθώνονται σχετικά εύκολα πιστεύω...
  4. thetsakvr46

    Assetto Corsa

    Ωραία, θα το κανω μια δοκιμή...
  5. thetsakvr46

    Assetto Corsa

    Και μια δική μου χθεσινή. Bathurst - Seat Leon TCR Τις "βρεγμένες" πίστες πρόλαβε κανεις να τις δοκιμάσει?
  6. thetsakvr46

    Summer Cup 2018 by G.G.

    Δυστυχώς δεν με βολεύει η μέρα.. Καλή διασκέδαση σε όλους!!!!
  7. Εγω εβαλα την Παρασκευη.. Ελπιζω να μαζευτουμε και να κανουμε κατι. Κυριακη δυστυχως δεν μπορω.
  8. thetsakvr46

    G.G. Porsche Cayman GT4 @ New Jersey Motorsports Park: Lightning 20/05/2018

    Προσωπικά έκανα και εγώ διάλειμμα μετά το πρωτάθλημα της axion, άλλα Κυριακές τρέχω σε ξένο πρωτάθλημα πλέον, τελείως χαλαρά με αυτοκίνητο που ξέρω και έχω έτοιμα σεταπ. Ή αν βρω χρόνο μέσα στη βδομάδα μπαίνω πάλι με το αυτοκίνητο που ξέρω σε κανέναν public server μαζί με παρέα για να χτυπηθούμε. Όσο καλοκαιριαζει θα δυσκολεύει ακόμα και εκείνη η συμμετοχή. Τα gatherings αν και έτρεξα σε λίγους σχετικά αγώνες ήταν καλή εμπειρία άλλα δεν νομίζω ότι θα με κρατούσε παραπάνω από 6μηνο.. Όχι λόγω παρέας άλλα γτ καταντάει κουραστικό για μένα κάθε βδομάδα να ψάχνω πως δουλεύει ένα αυτοκίνητο από τη στιγμή που δεν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος. Αν γίνει κάτι σε πρωταθληματακι, καθημερινές, που να μην είναι μεγαλύτερο από 4-5 αγώνες πολύ πιθανό να μπω.
  9. thetsakvr46

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    http://simresults.net/180117-Z3m
  10. thetsakvr46

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    Αρκετα ενδιαφερον φαινεται.... Οταν ερθει η ωρα ριξτε και καμια ενημερωση σε μας που δεν χρησιμοποιουμε facebook.
  11. thetsakvr46

    G.G. Donington Park GP - 10/12/2017

    https://drive.google.com/open?id=1dpZZ1WNMwxRpJBlIOvBtGRolnDm9rO0q
  12. thetsakvr46

    G.G. Donington Park GP - 10/12/2017

    Αρκετά λαθάκια χθες από μένα και στους 2 αγώνες αλλά πολύ χαρούμενος με το γεμάτο grid που είδα. 1ος αγώνας: Στα μισά του πρώτου γύρου αναγκάστηκα να βγω εκτός γραμμής για να αποφύγω πιο αργά αυτοκίνητα αλλά στριμώχτηκα στην εσωτερική της Κ8 και είχα μια επαφή με τον Poloman. Αργότερα σε μια αναμπουμπουλα μπροστά μου ακούμπησα πλάι-πλάι με τον Μπράτσο αλλά απ ότι κατάλαβα δεν κόστισε τίποτα και στους 2 μας. Τέλος, είχα μια πανέμορφη μάχη με τον Aris Teidis για τους 5 τελευταίους γύρους περίπου. 2ος αγώνας: Προσπαθούσα στους πρώτους 7-8 γύρους να κυνηγήσω τον Poloman, μεχρι το φρενάρισμα στο S του 8ου γύρου που το παράκανα και έφερα μια ωραιότατη σβούρα. Από κει και μετά βρέθηκα σε ένα γκρουπακι με τον Lylankor και τον Thodoris που γνωρίζοντας τον ρυθμό τους, άφησα να περάσουν με συνοπτικές διαδικασίες. Στους τελευταίους γύρους με έφτασε ο 4WNikos που είχε και αυτός σαφώς καλύτερο ρυθμό από μένα αλλά κατάφερα και κρατήθηκα μπροστά. 4WNikos για κάποιο λόγο το pc μου κράτησε το replay του δεύτερου αγώνα μόνο. Θα το ανεβάσω μόλις επιστρέψω σπίτι. Επειδή είμαι νιουμπης ακόμα, πως κάνουμε mention κάποιο άτομο?
  13. thetsakvr46

    G.G. Donington Park GP - 10/12/2017

    Αν έχεις post processing φίλτρα ειδικά για τον καιρό, απενεργοποίησε τα.
  14. thetsakvr46

    Assetto Corsa Telemetry session

    Εγω δυστυχως εχω "αγωνιστικες υποχρεωσεις" την Παρασκευη οποτε θα απουσιαζω. Υπαρχει καμια περιπτωση να γινει record η επεξηγηση και να ανεβει καπου? Ή γινει ενα αναλυτικο tutorial καπου ετσι ωστε να μεινει και για τους επομενους? Ακομα μια φορα θα πω μπραβο για την προσπαθεια.
  15. thetsakvr46

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    Μεσα χωρις δευτερη σκεψη, συμφωνω και γω στο να υπαρχει καποιο αντιτιμο συμμετοχης. Αν χρειαστει κατι σε θεμα οργανωσης και μπορω να βοηθησω δεν θα πω οχι. Edit. Υπαρχει δυνατοτητα οποιος θελει να δοκιμασει να κανει δικο του σκιν ή ακολουθουμε συγκεκριμενη γραμμη?
  16. thetsakvr46

    G.G. Cadwell Park Full Circuit - Ginetta SuperCup 2017 - 03/12/2017

    Πολλα μπραβο παιδια για την προσπαθεια. Πιστευω η βοηθεια μεσω της τηλεμετριας θα βοηθησει παρα πολλα ατομα, ειτε σε θεματα στησιματος, ειτε απλα οδηγησης. Αν χρειαστειτε καποια βοηθεια εγω ειμαι μεσα (λογικα θα δοκιμαζουμε τον "λαθος" τροπο οδηγησης ) μιας και λογο του rally ειμαι ακομα αρκετα αγαρμπος για την πιστα. Για ακομα μια φορα μπραβο. Για το χθεσινο εχω να πω μονο οτι οσοι δεν καταφεραν να ερθουν ηταν πραγματικα κριμα... Νομιζω ολος ο δευτερος αγωνας μου ειναι για highlight. Μαχες, Λαθη, Σωσιματα, ξανα Λαθη και στο τελος ενα μεγαλο χαμογελο.
  17. thetsakvr46

    G.G. Mills Metropark Short - Alfa Romeo GTA - 19/11/2017

    Αν θες ξαναδοκίμασε να την κατεβάσεις, τώρα που δοκίμασα έκανε λιγότερο από ένα λεπτό να κατεβεί..
  18. thetsakvr46

    Assetto Corsa-Mods-Downloads etc.

    Πολυ ωραίο μοντακι για V8 SuperCars. Beta έκδοση ακόμα, αλλά πιστεύω ότι μόλις ολοκληρωθεί θα είναι must have. http://v8scorsa.weebly.com/downloads.html
  19. thetsakvr46

    G.G. Zandvoort @Porsche Cayman GT4 - 12/11/2017

    Λόγω ρυθμού θα με περνούσες έτσι και αλλιώς όποτε δεν τίθεται θέμα θέσης κλπ κλπ... Άπλα δεν συμφωνώ με τη "λογική" σου. Αυτά... Θα τα πούμε με την Άλφα
  20. thetsakvr46

    G.G. Zandvoort @Porsche Cayman GT4 - 12/11/2017

    Πολυ όμορφο κόμπο, ευχαριστηθηκα και τους 2 αγώνες αν και μακριά από το ρυθμό των πρώτων. Μοναδικό παράπονο ότι στον πρώτο αγώνα, δεύτερο γύρο αν θυμάμαι καλά, κάποιος μου έριξε μια από πίσω και δεν με περίμενε μετά. Κάποιο cayman πρέπει να ήταν
  21. thetsakvr46

    G.G. Barcelona Moto/ Ferrari F40 / 5/11/2017

    Καταντάει κουραστικό νομίζω το θέμα. Όποιος θέλει τρέχει, όποιος δεν θέλει όχι. Φυσιολογικό να υπάρχουν αντίθετες απόψεις αλλά δεν βλέπω να πέφτουν συγκεκριμενες προτάσεις για να λυθεί το όποιο θέμα. Προσωπικά δεν με απασχολεί τι έχει γίνει στο παρελθόν ούτε θέλω να μάθω αλλά αυτή δεν είναι εικόνα κοινότητας. Αυτά τα ολίγα από μια πιο "φρέσκια" ματιά, μιας και είμαι λιγότερο από μηνα στο φόρουμ. Στα των αγώνων, δεν μπόρεσα να κινηθώ γρήγορα σε καμία περίπτωση, έκανα λάθη αλλά έστω και όταν έβγαινε ένας μέτριος γύρος χαμογελούσα γιατί ήταν ευχάριστα δύσκολη η f40. Μπράβο στα παιδιά που είχαν τρελό ρυθμό..
  22. thetsakvr46

    G.G. Silverstone International / Ferrari 488GT3 / 29/10/2017

    Καλός πρώτος αγώνας χθες για μένα, δεν μπορούσα να φτάσω τον @liakjim αλλά έμεινα ευχαριστημένος με το pace που είχα. Στον δεύτερο αφού απέφυγα το μακελειό, κυνηγούσα τον @Iceman87 αλλά στον 5-6 γύρο υπερέβαλα λίγο με την γραμμή μου στην πρώτη στροφή και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Το έκλεισα και είδα F1...
  23. thetsakvr46

    G.G. Silverstone International / Ferrari 488GT3 / 29/10/2017

    Ευχαριστω, κατεβασα το σεταπ σου αλλα δεν ειδα ουσιαστικη διαφορα με το δικο μου. Το βιντεο ομως ηταν τρομερη βοηθεια!
  24. thetsakvr46

    G.G. Okayama GP/Tatuus FA01 22/10/2017

    Πολυ ευχαριστημενος με τους 2 χθεσινούς αγώνες, πετυχαίνω τον προσωπικό στόχο που είχα θέσει πριν λίγο καιρό όταν ξεκίνησα με το ασσεττο. Να μην κάνω χαζά λάθη και παίρνω μαζί μου κόσμο καθώς ασχολούμαι αρκετό καιρό με το σιμ (rsrbr για αρχή και τα τελευταία 3 χρόνια rbr-world) αλλά δεν έχω εμπειρία μέσα στη πίστα. Μπράβο σε όλα τα παιδιά και ειδικότερα σε αυτούς που έτρεχαν κοντά σε μένα μιας και όταν με πίεζαν φαινόταν η απειρία μου.
  25. thetsakvr46

    G.G. Alfa Romeo 4C / Vallelunga - 8/10/2017

    Ευχαριστω πολυ! Θα τα πουμε στην "πιστα"...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.