Jump to content

McAriotato's

Members
  • Posts

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

395 Εμφανίσεις προφίλ

McAriotato's's Achievements

  1. McAriotato's

    ΝΙΚΗΤΕΣ - Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2017

    Μπράβο παιδιά, ευχαριστούμε για τα δώρα και καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες. Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά με υγεία σε όλους.
  2. McAriotato's

    Αγορά gaming monitor

    Οι πιθανότητες να βρεις backlight bleed στις IPS είναι υψηλότερες από τις ΤΝ. Αν και είναι lottery η επιλογή της Asus ωστόσο διαβάζω ότι οι αλλαγές μέχρι να καταλήξεις στο σωστό κομμάτι είναι αρκετές, άρα και εύκολα αποδεκτές. Βέβαια μεγάλο ρόλο σε αυτό μάλλον παίζει και ο σωστός προμηθευτής. Προσωπικά θα έδινα κάποια χρήματα παραπάνω για να πάω στον σωστό προμηθευτή και όχι απαραίτητα στον πιο φθηνό. Είναι πολλά τα λεφτά. Από ΤΝ ξεχωρίζω την Dell S2716DG https://www.skroutz.gr/s/7969888/Dell-S2716DG.html. Αξιόλογο monitor και vfm.
  3. McAriotato's

    Νέα καμπύλη οθόνη για gaming από την MSI

    Κάπως μεγάλη διαγώνιο (32") για 1080p. Btw, έχουν βγει εδώ και καιρό και οι G27C, G27C2 και G24C, αλλά δεν τις βρίσκω σε ελληνικά καταστήματα( skroutz), ξέρουμε κάτι ? Όπως φαίνεται οι G27C, G27C2 και G24C είναι κλώνοι αντίστοιχων μοντέλων της Samsung, αλλά σε πολύ χαμηλότερη τιμή (σχεδόν 1/2) και φαίνονται αρκετά vfm.
  4. McAriotato's

    Noctua NH-U12S SE-AM4 Air-cooler review

    Πάρα πολύ καλή παρουσίαση, εύγε. Αυτήν έχω (όχι όμως την special edition AM4) σε Push-Pull διάταξη. Μόνο καλά λόγια έχω να πω για την NH-U12s, εκτός από τον περιορισμό στις χρωματικές επιλογές των fans. Στα μόνα σημεία που διαφωνώ με το review, είναι: α. ότι θα έβαζα στα μειονεκτήματα τον περιορισμό στις χρωματικές επιλογές, ενώ β. δεν θα έβαζα στα μειονεκτήματα την έλλειψη Y cable splitter καθώς αυτό παρέχεται στο πακέτο αγοράς του 2ου NF-F12 PWM fan.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.