Jump to content

georgeps

Premium Members
  • Posts

    212
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

1 Follower

About georgeps

  • Γενέθλια Αύγουστος 18

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Αθήνα
  • Ενδιαφέροντα
    Εθελοντισμός, Αναρίχιση, Longboard, snowboard

Πρόσφατοι Επισκέπτες

1.963 Εμφανίσεις προφίλ

georgeps's Achievements

  1. και εμένα με κουράζει το νεο φορμάτ. θα σε γελάω τι φταίει, ενας ux/ui θα σου πει. και ειμαι στις οθονες το μισο της ημερας μου κ βαλε...
  2. georgeps

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    ενας φίλος με ρωτάει αν ξέρω κάτι για το κρουστικό που φέρνει το λιντλ. Από βιντεο φαινεται οκ. Το εχει δοκιμάσει κανένας από εδώ? Για ερασιτεχνικές δουλειές και για μερεμέτια εννοειται. Parkside® Κρουστικό δράπανο με καλέμι PBH 1500 F6 /catalog4media/gr/article/353568/third/lg-retina/353568_2.jpg Parkside® Κρουστικό δράπανο με καλέμι PBH 1500 F6 - - www.lidl-hellas.gr WWW.LIDL-HELLAS.GR Parkside® Κρουστικό δράπανο με καλέμι PBH 1500 F6 - Πνευματικό
  3. georgeps

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    H αλήθεια ειναι πως παιζουν einhell σε αυτά τα λεφτά. Συγκριτικά δεν ξέρω. παγκοπριονο - Δισκοπρίονα Einhell WWW.BESTPRICE.GR Βρες την καλύτερη τιμή για παγκοπριονο - Δισκοπρίονα Einhell από χιλιάδες καταστήματα. Δες τιμές, χαρακτηριστικά, προσφορές και αξιολογήσεις για παγκοπριονο - Δισκοπρίονα Einhell!
  4. georgeps

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Και τώρα που έφερε δισκοπριονο πάγκου δεν εχω χωρο... αχ
  5. Και είδα την κριτική σου σκρουτζ προχθες χαχα. Δεν ξέρω να κολλάω, και σπίτι έχουμε τις κλασικές τις συγκολήσεις που 5 την ανάβεις 6 φορες πεφτει η ασφάλεια ? (καλα ο ηλεκτρολόγος φταίει που δεν υπήρχε μελέτη για καλύτερη πρίζα και εχει μπουρδουκλώσει τα ρευματα). Ειχες εμπειρία από άλλες πριν από αυτήν; χρειάζεται έξτρα καλώδια ή αλλαγή σε αυτά που έχει?
  6. εγώ πήρα τη δικιά μου αφού ειδα να τη χρησιμοποιεί ο υδραυλικός μου. Είδα πόσο τον βόλεψε και μου γυάλισε. Από τότε όμως όποτε κοιτάω τη βάνα από το καζανάκι βλέπω τα σημάδια από τα δόντια τις κνίπεξ. Εβαλε περισσότερη δυναμη από ότι έπρεπε? χρησιμοποίησε λάθος δόντια?
  7. georgeps

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Αν δεν φαινονται καλά καλό ειναι να ξαναμπουν από την κάρμεν
  8. εχει κανένας καμιά άκρη σε κανέναν πωλητή Πατησια κοντά να αγοράσω ενα τρυπάνι τοίχου 10αρι 220 mm τουλάχιστον? ? προσπαθησα να κανω μια τρυπα σε ενα τοιχο και εχω 19αρι και δεν εφτασε, και στο σημειο που ειναι , δυσκολα υπολογιζεις το που βγαινει να την κανεις ανάποδα . Και μεταχειρισμένο αγοράζω ?
  9. Καλη χρονιά σε όλους! με υγεία σε εσας και στις οικογενειες σας. Χαμόγελα πάντα
  10. Από τις πιό ομορφες ενώσεις που εχω δει
  11. Εννοείται πως ο νόμος είναι πάνω από τους κανόνες καθε καταστήματος. Οσον αφορά την ερωτηση σου, μπορεί να αγοράσω ενα κινητό , αλλα μεχρι να ερθει να βρω μια προσφορά αλλού ή να διαπιστώσω οτι τελικα δεν εχει ενα χαρακτηριστικό που νόμιζα οτι είχε και να μην μου κάνει τελικά. Η να πάρω 5 συσκευασίες λεντ, να χρησιμοποιήσω τις 2 και να μου περισέψουν οι άλλες. άρα να μπορώ να τις επιστρέψω.
  12. Μου αρκεί! Σε ευχαριστώ πολυ! Jacks αγοράζεις από κάπου συγκεκριμένα?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.