Jump to content

tommybertsen

Moderators
  • Posts

    15.055
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    108

About tommybertsen

  • Γενέθλια 28/08/1984

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Athens, Pigeon
  • Ενδιαφέροντα
    Pc,Mobile,Gaming,Animals
  • Επάγγελμα
    Ιδ.Υπαλληλος
  • Steam
    tommybertsen29 ( [T]e4m[B]4sh )

Πρόσφατοι Επισκέπτες

18.454 Εμφανίσεις προφίλ

tommybertsen's Achievements

  1. tommybertsen

    Intel 10nm CPUs - LGA1700

    1.5 χρόνο τώρα, I'm in the clear. Αν είχα να υποθέσω, το πρόβλημα είναι οι μητρικές σε συνδυασμό με την Intel (δεν ξέρουμε τι μητρικές χρησιμοποιούν όσοι παρατήρησαν τα προβλήματα). Στις mid range ones, είναι ενεργά όλα τα turbo boost και intel turbo boost με το ζόρι. Ρεύματα ότι να'ναι. Παίρνεις ένα fairly high-end chip και θες να κόψεις κόστος απ'την μητρική; ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ ( τα λέω να τα ακούω). Όμως συμβαίνει. Μητρικές όπως αυτή που'χω , σε συνδυασμό με το CPU μου, είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ. Αν δεν έκανα ο,τι tweaks μπορούν να γίνουν σε μια τόσο limited μητρική, θα έδινε ακόμη 1.6vcore και θα είχε ψήσει ήδη το socket. Δεν είμαι ευχαριστημένος με το 1.39 φυσικά, καθώς με λιγότερο απ'αυτό θα μπορούσε να'χω μέχρι και OC, για αυτό και άλλαξα μητρική (αύριο-μεθαύριο ελπίζω να κάνω το transplant και να επανέλθω με εντυπώσεις). Αυτή είναι η γνώμη μου, είναι ένας συνδυασμός. Τώρα, το ότι σε πολλούς συμβαίνουν προβλήματα (είχα ένα περίεργο προχτές όπου ξαφνικά ήταν λες και έκαναν restart οι οθόνες μου, out of the blue κυριολεκτικά - θεωρώ driver related problem) με συγκεκριμένους drivers... Ύποπτο, αλλά ίσως αυτοί να έκαναν trigger κάποιο βαθύτερο θέμα. Είμαι περίεργος να δω την συνέχεια. Ένα microcode update ας πούμε, που θα ρίχνει τις επιδόσεις στο μισό
  2. tommybertsen

    Οι αγορές μας..!!

    Εσύ το αγόρασες 35€, αυτό λέει 48€ όμως Έχει σωρούς από τέτοια μηχανήματα, μιλάμε είναι endless loop
  3. tommybertsen

    Οι αγορές μας..!!

    Έπονται αλλαγούλες. Όχι μεγάλες, but still. Αρχικά, αλλαγή κουτιού. Υπέροχο το Be Quiet, αλλά ήρθε η ώρα να αποχωρήσει. Επειδή δεν υπάρχει Fan Controller στο παραπάνω κουτί (η μεγαλύτερη παράλλειψη από πλευράς Antec) , πήρα κι αυτό , που'ναι μαγνητικό και δεν θέλει ταινίες. Και τέλος, φεύγει η Asus, έρχεται η ASRock. Περισσότερο από 10 χρόνια με ASRock, τι στην ευχή με είχε πιάσει και πήγα όχι μόνο σε ASUS, αλλά και σε Β660 Chipset, με 13700Κ (και έμεινα κολλημένος στα απαράδεκτα ρεύματα που δίνει η Asus χωρίς να'χω έλεγχο σε αυτά), δεν ξέρω. Ελπίζω μέσα στη βδομάδα να μεταφέρω επιτυχώς τα πάντα απ'το ένα κουτί, στο άλλο!
  4. tommybertsen

    Mechanical Keyboard Club

    @BloodMage πρότεινε εδώ κάνα SILENT build για τον φίλο!
  5. tommybertsen

    Mechanical Keyboard Club

    Αυτό από μόνο του , δεν λέει τίποτα απολύτως.
  6. tommybertsen

    Mechanical Keyboard Club

    Δε πίστευα καν ότι θα τοι χρησιμοποιώ, κι όμως.. Ακόμη κι εγώ εκπλήσσομαι!
  7. tommybertsen

    AMD ZEN 3 7nm

    Σοβαρέψουυυυυυυ
  8. Αντί για Πέμπτη ε (με το νέο υποτιθέμενο προγραμματισμό). Εγώ πήρα κάτι που'λεγε 4-10 ημέρες, και ήρθε στις 4+1. Παρήγγειλα Δευτέρα 1 Απριλίου αργά το βράδυ - άρα τυπικά 2 Απριλίου, και παρέλαβα Σάββατο, στις 6 Απριλίου. Παίζει ρόλο και το κατάστημα και η περιοχή θαρρώ. Απ'το συγκεκριμένο κατάστημα έχω ψωνίσει ξανά και θα ξαναψώνιζα άνετα.
  9. Παραγγελία που ήταν να'ρθει σήμερα, ήρθε προχτές (Σάββατο), σε Skroutz Point. Τι να πει κανείς... Παραδόθηκε;
  10. tommybertsen

    πρόβλημα με format

    Κατέβασε το Windows ISO απ'την Microsoft και φτιάξε ένα bootable USB , προφανώς δεν έχεις το τελευταίο και κάνεις το ίδιο πράγμα συνεχώς. Το τελευταίο ISO δεν θα κατεβάσει πολλά updates. Ας είναι αυτό το πρώτο πράγμα που θα κάνεις, πρωτού κάνεις τα update ή πρωτού μπεις στο Internet, δοκίμασε να κάνεις pause updates μέσα απ'τα options. Προτίμησε το Rufus για να το κάνεις αυτό (είναι free). Ανάλογα με το πόσο παλιό είναι το σύστημα , θα επιλέξεις BIOS ή UEFI (θα δεις το αντίστοιχο πλαίσιο στο πρόγραμμα), ώστε το σύστημα να αναγνωρίσει όπως πρέπει το USB. Νομίζω από Sandy bridge και πίσω (πχ i5-2500) χρειάζεσαι το LEGACY Bios. Αν συνεχίσει με κάθε update να κάνει κάτι τέτοιο, επανερχόμαστε.
  11. tommybertsen

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

    Ο Κωνσταντέλιας απ'το Κορδελιό που λέει κι ένα παλουκάρι στα σχόλια
  12. tommybertsen

    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ 4Κ MONITOR

    Άρα είναι νεοματ; Οκ φεύγω
  13. Mild shock, έρχεται το ΠΑΣΟΚ
  14. tommybertsen

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Να πω εδώ πως λίγο βιάστηκα. Σε σημεία ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ στο παιχνίδι συμβαίνει το υπερπαράδοξο να γίνεται του stutter το πανηγύρι και να πέφτουν και τα FPS πολύ και παίζει πολύ το GPU Utilization.. Κάτι παίζει με το prebaked lighting εντός και χάνεται η μπάλα, με το που βγαίνεις έξω, είναι οκ. Ελπίζω σε fix. Btw κλείδωσα τα FPS στα 120, με FG δεν πέφτουν.
  15. tommybertsen

    Cyberpunk 2077: An Open World Sci-Fi Epic

    Το έπαιξα στο αρχές του 22 και είχαν ήδη διορθώσει πολλά. Πέρα από κάποιες απαντήσεις που θα έχεις διαφοροποιημένες, δεν έχει διαφορές το πως θα το ξεκινήσεις. Εσύ είσαι για ξύλο
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.