Jump to content



Ταχύτητες μετάδοσης mp3


dj Tony

Recommended Posts

Έχω κατεβάσει κάποια κομμάτια σε mp3 από το dc++, αλλά το Windows Media Player διαβάζει μόνο όσα έχουν ταχύτητα μετάδοσης γύρω στα 198kbps. Όσα είναι στα π.χ. 314kbps ή παραπάνω τζίφος. Τι μπορώ να κάνω; Δεν μπορώ να εγκαταστήσω το Nero, καθώς ο Η/Υ είναι του πανεπιστημίου και είναι κλειδωμένος.

Link to comment
Share on other sites

Τα kbps είναι το sample rate του mp3 και όχι ταχύτητα μετάδοσης. Μήπως τα mp3 με bitrate 320 (και όχι 314) είναι corrupted ή με variable bitrate και ο WMP δεν έχει codecs;

Αν δεν έχεις privileges να αναβαθμίσεις ή να εγκαταστήσεις το winamp (το nero που σου κατέβηκε για να παίζεις mp3;) ζήτα το από τον administrator, μην πας να κάνεις τίποτα hackerιες και τα κάνεις χειρότερα.

Link to comment
Share on other sites

Trendy είμαι καινούριος και από τη δεύτερη πρόταση σου δεν καταλαβαίνω τίποτα (bitrate, codecs etc.). Το πρόβλημα είναι ότι θέλω να τα περάσω σε cd με το Media Player και δε γίνεται. Είναι μίσα σε διάρκεια από ότι θα πρεπε να είναι.

Link to comment
Share on other sites

Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Όσον αφορά την κατάληξη jah αναφέρεται μάλλον στην ομάδα που πρωτοέβαλε το αρχείο, οπότε δεν έχει να κάνει με αυτό. Τα κομμάτια είναι mp3 και από το μέγεθος τους φαίνεται ότι έχουν κατέβει ολόκληρα. Αυτό που μου δημιουργεί προβλήματα είναι ο μεγάλος ρυθμός δειγματοληψίας τους. Θα δοκιμάσω την πρόταση του kallileo από Δευτέρα που θα έχω πρόσβαση στον Η/Υ.

Link to comment
Share on other sites

Αrapis εντάξει παρεξήγηση. Εγκατέστησα το winamp και τα παίζει μια χαρά. Αναβάθμιση του Media Player μάλλον δε μπορώ να κάνω. Το πρόβλημα της εγγραφής τους σε audio cd, όμως, εξακολουθεί να υπάρχει. Και το να τα έχω αποθηκευμένα στον Η/Υ του πανεπιστημίου δεν είναι και ότι καλύτερο.

Link to comment
Share on other sites

Έχουν οι υπολογιστές του πανεπιστημίου CDR; Τότε ζήτα από τον admin να σου βάλει ένα πρόγραμμα για να τα γράψεις σε cd, αν έχεις WinXP δες μήπως παίζει ο built in CD-Recorder. Αλλιώς πάρε ένα εξωτερικό σκληρό se USB ή ένα flash σε usb που δε χρειάζονται drivers από 2k και άνω και κάνε τις μεταφορές σου σπίτι.

Link to comment
Share on other sites

Βρηκα άκρη χάρη και στη βοήθεια σας. Το πρόβλημα ήταν ότι το Μedia Player για κάποιο άγνωστο λόγο είχε ένδειξη χρονικής διάρκειας για τα αρχεία μικρότερη από το κανονικό, αλλά τα έπαιζε κανονικά. Δεν τα αντέγραφε όμως σε cd ήχου λόγω της λανθασμένης ένδειξης. Εγκαθιστώντας το Nero τα αρχεία αντιγράφονται σε cd ήχου χωρίς πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.