Jump to content



Grand Theft Auto V [GTA V]


wrong method

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Η μαδαρφακιν ροκσταρ ας το ανακοινωσει επιτελους επισημα και ας πει οτι θα βγει το 2017. Αλλα εστω να το επιβεβαιωσει.

Ολο κατι "τυχαια" βγαινει στην φορα και ολο απο "λαθος" καποιου developer ετσι απλα για να κρατανε ζωντανο το ενδιαφερον αφου μετα το maxpayne3 εξαφανιστηκαν απο την pc σκηνη.

Toσες φημες πια, εχει αρχισει να χανει το ενδιαφερον του παντως.

Link to comment
Share on other sites

Ακριβώς, πόσο μάλλον τώρα που πάει να το χτυπήσει και το Watch Dogs. Δεν μπορώ να καταλάβω τι περιμένουν...

Το μόνο (σχεδόν) σίγουρο για εμένα είναι ότι θα παρουσιαστεί και για PS4 & Xbox One μαζί με του PC

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=3DBrG2YjqQA]Grand Theft Auto V -- Coming for PlayStation®4, Xbox One and PC this Fall - YouTube[/ame]

To Grand Theft Auto V για το Xbox One, το PlayStation 4, και το PC θα λάβει "πλήρως" τη δύναμη απο αυτές τις πλατφόρμες διαχωριζοντας το απο τις ΧΒΟΧ360 / PS3 εκδοσεις του παιχνιδιου

Η Rockstar Games ανακοίνωσε απο το Rockstar Newswire.

Μπορείτε να αναμένετε «βελτιωμενα γραφικα και αλλες τεχνικές βελτιώσεις», που έχουν ως στόχοι ένα «εντυπωσιακό νέο επίπεδο λεπτομέρειας», δήλωσε η Rockstar. Συγκεκριμένα το GTA V για το Xbox One, PS4, και το PC θα προσφέρει αυξημένες αποστάσεις, καλυτερα textures, πυκνότερη κυκλοφορία, και βελτιωμένη ανάλυση.

Το GTA για το Xbox One, PS4, και το PC θα περιλαμβάνει επίσης νέα άγρια ​​φύση, αναβαθμισμένες καιρικές συνθήκες και πιο ρεαλιστικες ζημιές απο τις Χbox360/PS3 εκδοσεις τους παιχνιδιου και μια σειρά νέων στοιχείων.

Αυτές οι αναβαθμίσεις ισχύουν επίσης για το Grand Theft Auto σε απευθείας σύνδεση, για το multiplayer κομματι του GTA V.

Τέλος, το GTA V για PC θα διαθέτει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο που λέει η Rockstar οτι έχει σχεδιαστεί για τις "προηγμένη ταινία λήψης αποφάσεων." Είναι ασαφές εάν αυτό το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο θα έρθει στο Xbox One και στο PS4.

Προπαραγγελίες για το Xbox One, PS4, και PC εκδόσεις του GTAV θα είναι διαθέσιμες από αύριο, 10 Ιουνίου. Το παιχνίδι ξεκινά σε πλήρη κυκλοφορια αυτό το φθινόπωρο !!

ΠΗΓΗ: ROCKSTAR GAMES NEWSWIRE

ΥΓ: Συμφωνα με το xpgamesaves.com η PC εκδοση του παιχνιδιου θα υποστηριζει DirectX 11 με tesselation και ολα τα τελευταιας τεχνολογιας γραφικα καλουδια

Έγινε επεξεργασία από Vasot
Link to comment
Share on other sites

Περίμενα σαν τρελός να βγει για pc ,και θα ηταν το πρώτο παιχνιδι που θα πλήρωνα ,αλλα ξενερωσα ,βαρεθηκα να περιμένω και να το εχουν παίξει οι κονσολακηδες απο πέρυσι που λεει- ο λόγος ,ρίχνω άκυρο και να πανε να γ@*¥....,βγήκε το watchdogs να ουμε ,κι αυτοί ακομα κάνουν τσαλίμια μάρκετινγκ.

Ουστ.

sent from mobile

Link to comment
Share on other sites

Κάτσε να βγει με σωστό optimazation και όχι γτλουτσο όπως έβγαλαν τα σκυλιά όπου ακόμα περιμένουμε πάτς μακάρι να βγει σωστό κλπ, και μετά μπορούμε να κρίνουμε

From mobile phone ....

Link to comment
Share on other sites

Μη συγκρίνεις τις κονσόλες με τα pc. Και γω το έπαιξα σε 360 δε λέει κάτι αυτό. Θέλει πολύ υπομονή να παίξεις σε 720p, 18-30fps (30 max μια στο τόσο μη νομίσεις τίποτα άλλο) αν είσαι συνηθισμένος στα 1080, 60 αντίστοιχα (μην αναφέρουμε τα ΑF, AA, draw distance). Λογικά θα γίνει και dx11 οπότε ντάξει, έχωντας δεί την console version για μένα αξίζει η αναμονή. Όσο για το watch dogs τι να πούμε, εκεί ήταν που το marketing πήρε και έδωσε. Το game ήταν στημένο απο την Ε3 του 2012, μέσα σε 2 χρόνια γιατί δεν ασχολήθηκε κανείς με τα physics ενώ η μηχανή ήταν έτοιμη ένας θεός ξέρει. Εύχομαι να μην το έχεις παίξει, γιατί εγώ που το έβαλα έφαγα μεγάλη ήττα..

Link to comment
Share on other sites

Δεν το πηρα ακριβώς λόγω των κριτικών που άκουσα εδω μέσα ,δεν υπαρχει περιπτωση να παρω ενα παιχνίδι που χωρις να δικαιολογείται αυτο απο κάτι θελει την πιο δυνατή καρτα γραφικών στον κόσμο,δοξα το θεο ειναι μια λουμπα που δεν εχω πέσει ακόμη,δεν ηξερα να παω να παρω titan για να παίζω watchdogs...

sent from mobile

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
Καλά. Όταν πάει κάνα 10ρικο στο steam το συζητάμε. Full price από μένα με τέτοια αντιμετώπιση δε πρόκειται να δουν.

Και εσύ δεν πρόκειται να δεις το παιχνίδι για 2 χρόνια ακόμα τότε μάλλον :p

Εγώ θα το πάρω γιατί είμαι κολλημένος, αλλά πραγματικά τσουρέκια μας τα κάνανε!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.