Jump to content



TheLab ΒΑΖΟ BF3 Server


zpaf

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

Παιδια δεν μπορώ να μπω με τίποτα στον Bazo και λέει κάτι για kicked by Punkbuster και φοβάμαι οτι flagαριστηκε ο λογαριασμός μου ως cheater ενώ πότε δεν έχο κάνει τα τρελλά K/D ώστε να με υποπτεεθεί.

Το μόνο απο εξωτερικό πρόγραμμα που χρησιμοποιηώ είναι το MSI Afterbuner η το FRAPS για να μετράω fps θερμοκρασίες GPU κλπ. Επειδή το On Screen Display του Afterburner μου λέει οτι μπορεί να θεωρηθεί ως hack από servers πολύ φοβάμαι αυτό να έιναι

Αν κανένας είναι Αdmin του server ας επικοινωνήσει μαζί μου το όνομα μου στο Βattlelog είναι MavroManitari και μπείτε δείτε ότι θέλετε τίποτα παράξενο δεν υπάρχει.

To μήνυμα που μου λέει είναι αυτό :Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'MavroManitari' (for 127 minutes) ... Prior Kick/Ban

Από την άλλη και χθες το έλεγε αυτό και 2 μέρες δεν έχω πατήσει στον server μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=24738]MavroManitari[/MENTION] περιεργο γιατι δεν σε εχω kickaρει ή banαρει(banaρισμενος δεν εισαι σιγουρα)....τουλαχιστον απο οσο θυμαμαι :hehe:

Δοκιμασες να κανεις update το punkbuster;

Updating PunkBuster with PBSetup

(ας το μετακινησει καποιος στο νημα του Bazo)

Έγινε επεξεργασία από Lazy Dog
Link to comment
Share on other sites

Ησουνα στους FEAR?

Δε βάζω στοίχημα, αλλά επειδή έχουμε παίξει αρκετές φορές με τον [MENTION=24738]MavroManitari[/MENTION] δε θυμάμαι ποτέ να είχε πρόθεμα κάποιας clan. Από την άλλη, οι FEAR είναι banned στον BaZo, σωστά; Γιατί το παιδί δεν είναι σε εμάς. Έχει μπλοκάρει όλη τη FEAR το ΡΒ; :...:

Link to comment
Share on other sites

Δε βάζω στοίχημα, αλλά επειδή έχουμε παίξει αρκετές φορές με τον @MavroManitari δε θυμάμαι ποτέ να είχε πρόθεμα κάποιας clan. Από την άλλη, οι FEAR είναι banned στον BaZo, σωστά; Γιατί το παιδί δεν είναι σε εμάς. Έχει μπλοκάρει όλη τη FEAR το ΡΒ; :...:

Κανένας FEAR δεν μπαναρίστηκε από το PB. Απλά κάποιοι είναι ban από το esl και αποκλείστηκαν λόγω του γνωστού βίντεο. Κατά την γνώμη μου κακώς έχετε ban όλοι την clan τους, 2 παιδιά έβαλαν cheat και άντε βάλε κανά δυό ακόμα που ναι μεν δεν hackaran, από όσο ξέρουμε τουλάχιστον, αλλά κάλυπταν τους άλλους. Δηλαδή αν ένας από τους HeSC, HEAT κτλ ποιαστεί με cheat θα κάνετε ban όλα τους τα άτομα. Υπήρχαν (γιατί πλέον δεν υπάρχουν Fear, οι περισσότεροι έφτιαξαν νέα clan) και καλά παιδιά εκεί μέσα που μιλούσαμε τακτικά και ούτε για πλάκα δεν θα έβαζαν cheat.

Έγινε επεξεργασία από Th3Beh0ldeR
Link to comment
Share on other sites

η Bazoκυβερνηση έπρεπε να λάβει αυστηρά οριζόντια μέτρα για την καταπολέμηση της διαφθοράς..

η υπόσχεση των BazoAdmins ότι δεν θα λάβει νέα μέτρα μέσα στο 2012, δεν έχει διασταυρωθεί ακόμα..

υπομονή,κρίση είναι θα περάσει..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.