Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

NEW DRIVERS BY AMD JUST RELEASED

...οι οποιοι αν δεν κανω λαθος ΔΕΝ υποστηριζουν τις 7970 :wall:

Ευτυχως που ο ΑΤΙΜΑΝ εχει φροντισει κ για εμας... :T:

Φίλε μου η AMD έχει βγάλει καινούργιους drivers και για την 7970 τους 8.921.2 RC11 στις 20/1 :T:(δες το ποστ #642)

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
Φίλε μου η AMD έχει βγάλει καινούργιους drivers και για την 7970 τους 8.921.2 RC11 στις 20/1 :T:(δες το ποστ #642)

Thanks για την πληροφορια, κ πραγματι αυτους χρησιμοποιουσα μεχρι εχτες που εβαλα τους 8.944.7 απο τον ΑΤΙΜΑΝ.

Απλα ηλπιζα να βγει public κατι ακομα καλυτερο...

Κ παλι thanks.

Μαγκες με τις 7970 ειστε πολυ μελι αλλα απο τηγανιτα τιποτα!!!! :hehe:

Ελατε για τσαγακι απο του sebastian!

Μαγκες με τις 7970 ειστε πολυ μελι αλλα απο τηγανιτα τιποτα!!!! :hehe:

Καλημερα.

Θα φτασουμε και στο lost planet 2... μην βιαζεσαι!

Ετσι οπως το πας θα φτασουμε στο Lost Planet 3. :hehe:

Καλημερα.

Ετσι οπως το πας θα φτασουμε στο Lost Planet 3. :hehe:

Τι θα γινει με σενα! ....ελα να δουμε το ακαπνο θυριο σου :hehe:

Αλεξιπτωτα μοιρασε η ΑΤΙ στους κατοχους 7970 ? Νομιζω σε λιγο ξεκινανε οι διανομες!!!

Γιατι με τετοια πτωση απο τα συννεφα θα πατε για ολικη!

Seb στο bf3 με ultra settings ολα max και Vsync ON ποσο κλειδώνεις με την 580?

ετσι θα τεσταρουμε! :p

Παμε στον billpeppa που τα εχει ολα ετοιμα ? 5 ωριτσες θελουμε μονο και θα εχουμε τα αποτελεσματα σε 1920χ1080

εσυ εισαι Λαρισα...θελω zpaf και KostaNK

Δηλαδή ο seb λέει ότι το GK104 (660ti-670) της Nvidia θα είναι πολύ καλύτερο από της 7970.. και όπως λέει και η είδηση θα κάνει και 300 ευρώ! (επίσης είναι έτσι όπως λένε 2GB μνήμη 256 κτλπ κτλπ ή κάνω λάθος εγώ και τα έχω μπερδέψει?)

εγώ το πάω με βάση λογική και λέω ότι "τότε" όταν θα βγει αυτό, η 580 πρέπει να κάνει 230 ευρώ max σωστά?

η λέει ο seb ότι η 580 είναι καλύτερη της 7970?

όσο για Nvidia άπαξ και βγάλει καλύτερη της 7970 που θα βγάλει έτσι κάποια στιγμή σύγουρα 300 ευρώ δεν θα κάνει!

Δηλαδή ο seb λέει ότι το GK104 (660ti-670) της Nvidia θα είναι πολύ καλύτερο από της 7970.. και όπως λέει και η είδηση θα κάνει και 300 ευρώ! (επίσης είναι έτσι όπως λένε 2GB μνήμη 256 κτλπ κτλπ ή κάνω λάθος εγώ και τα έχω μπερδέψει?)

εγώ το πάω με βάση λογική και λέω ότι "τότε" όταν θα βγει αυτό, η 580 πρέπει να κάνει 230 ευρώ max σωστά?

όσο για Nvidia άπαξ και βγάλει καλύτερη της 7970 που θα βγάλει έτσι κάποια στιγμή σύγουρα 300 ευρώ δεν θα κάνει!

Σαν το Χρυσοχοιδη και εσυ μου θες περιληψη . Εχεις να διαβασεις τις τελευταιες 10 σελιδες!

Κοιτα βαση λογικης Seb (real gaming .....) παρτα αυγο και κουρεφτο. :hehe:

H Nvidia με το που πηρε χαμπαρι οτι χανει το τρενο το 2012 τρεχει να φρεναρει την αγορα με το μικρο κεπλερι υποσχομενη στους απανταχου πρασινους οτι καποτε μεσα στο ετος θα παρει παλι το στεμα της καλυτερης μονοπυρινης με το Μεγαλο KEPLER.

Ρε παιδιά ΜΑΚΑΡΙ η πράσινη να βγάλει καλύτερη μονοπύρηνη στα 300 ευρά!

Το θεωρώ δύσκολο βέβαια...

...εως πολύ δύσκολο:)

Μα εσυ πηρες γουρουνι στο σακι! ....γιατι γουρουνι σου πουλησαν για γαλοπουλα! :hehe:

Ναι παιζω εδω και ενα μηνα με την καρτουλα eyefinity και θα επρεπε να περιμενω το σωτηριον ετος 2013 οπου η Nvidia θα σκεφτει να βγαλει ΜΙΑ καρτουλα να παιζει surround.

Πηγες και σε κουτσοsocket παναθεμα σε. :p

Πως θα κανεις τωρα το ονειρο μου πραγματικοτητα ;

1. Silverstone SG01S-W 2. Seasonic 850 watt 3. 2600K (στα 4,5ghz) 4. ROG Z68 Maximus IV GENE-Z 5. 4x4GB-> 16GB RAM 1600MHZ CL9 6. 660ti SLI + 580(PhysX) 7. SSD 160 GB INTEL 8. 2TB WESTERN DIGITAL

ετσι θα τεσταρουμε! :p

Παμε στον billpeppa που τα εχει ολα ετοιμα ? 5 ωριτσες θελουμε μονο και θα εχουμε τα αποτελεσματα σε 1920χ1080

εσυ εισαι Λαρισα...θελω zpaf και KostaNK

δεν το κάνετε κυριακή μιας και θα είμαι αθήνα(μάλλον) να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου :whip:

Ναι παιζω εδω και ενα μηνα με την καρτουλα eyefinity και θα επρεπε να περιμενω το σωτηριον ετος 2013 οπου η Nvidia θα σκεφτει να βγαλει ΜΙΑ καρτουλα να παιζει surround.

Πηγες και σε κουτσοsocket παναθεμα σε. :p

Πως θα κανεις τωρα το ονειρο μου πραγματικοτητα ;

1. Silverstone SG01S-W 2. Seasonic 850 watt 3. 2600K (στα 4,5ghz) 4. ROG Z68 Maximus IV GENE-Z 5. 4x4GB-> 16GB RAM 1600MHZ CL9 6. 660ti SLI + 580(PhysX) 7. SSD 160 GB INTEL 8. 2TB WESTERN DIGITAL

οταν θα κανω αλλαγη θα κανω αλλαγη τρανταχτη και με ποσοστο ανεβασματος μεγαλο! οποτε το μικρο της nvidia δεν με απασχολει οσο και να κανει!

Εσενα θα πρεπει να απασχολει...

δεν το κάνετε κυριακή μιας και θα είμαι αθήνα(μάλλον) να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου :whip:

θα φερεις καρτα μαζι σου ? .....γιατι οι αλλοι δεν το βλεπω να δινουν!

θα φερεις καρτα μαζι σου ? .....γιατι οι αλλοι δεν το βλεπω να δινουν!

σιγά μην φέρουν 7970

im from the dark side, δεν έχω τώρα κάρτα να σας διαφωτίσω, μόνο γνώσεις :p

ποια θες?

σιγά μην φέρουν 7970

im from the dark side, δεν έχω τώρα κάρτα να σας διαφωτίσω, μόνο γνώσεις :p

ποια θες?

μια 7970 :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.